I BOKS: Rodney Miedler er ny salgssjef i Citybox, med base i Bergen.
I BOKS: Rodney Miedler er ny salgssjef i Citybox, med base i Bergen.

Fra Røde Kors til Citybox

Citybox Hotels har styrket staben og ansatt Rodney Miedler som Sales Manager med base i Bergen. Han kommer fra stillingen som rådgiver i Røde Kors Førstehjelp AS.

Publisert Sist oppdatert

Med seg i sekken har han over 20 års erfaring innen salg både mot privat - og bedriftsmarkedet.

 – Jeg gleder meg utrolig til å drive med salg av en så spennende hotellkjede. Jeg har reist mye i min tid, og dette er et konsept som virkelig snakker til meg, ikke bare som selger, men også som gjest, forteller Rodney Miedler.

Suksess

Hos Citybox finner du ingen betjent resepsjon, minibar eller pikkolo. Kjeden satser på enkle og smarte løsninger tilpasset den moderne reisende. Dette har vist seg å være en suksessoppskrift og selskapet kan vise til gode resultater. I 2019 havnet både Citybox Bergen og Citybox Oslo på Dagens Næringslivs Gaselle-liste. Ulikt tradisjonelle hoteller har Citybox ikke jobbet direkte mot bedriftsmarkedet tidligere. 

 – I tråd med den utviklingen selskapet har hatt var tiden inne for å ansette en salgsleder som skal jobbe med bedriftsmarkedet. Dette er et marked vi ikke har rettet oss direkte mot tidligere og som vi ser har et stort potensiale, sier Markeds- og kommunikasjonssjef Dorthea Berge.

FORNØYD: – Rodney har en spennende salgserfaring som jeg tror kommer til å være svært nyttig for oss i tiden fremover, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Citybox, Dorthea Berge.
FORNØYD: – Rodney har en spennende salgserfaring som jeg tror kommer til å være svært nyttig for oss i tiden fremover, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Citybox, Dorthea Berge.

– Så etter et friskt hode

– Vi er veldig glad for å ha fått Rodney med oss på laget. I Citybox liker vi å gjøre ting annerledes, noe vi også vektla da vi skulle finne en som skulle jobbe med bedriftsmarkedet. Her så vi ikke etter en med lang fartstid innen hotellbransjen, men en som kunne komme inn med et friskt hode og nytt tankesett. Rodney har en spennende erfaring innen salg som jeg tror kommer til å være svært nyttig for oss i tiden fremover, forteller Berge.

Første satsningsområdet for stillingen vil være hjembyen Bergen hvor Citybox har to hoteller.

– Spesielt ser jeg frem til å starte med hotellet på Danmarksplass. Utviklingen i området har vært enorm fra da jeg selv vokste opp der, og jeg skal jobbe målrettet for at ikke bare vi, men også våre samarbeidspartnere på Solheimstorget blir enda mer synlige i fremtiden, forteller Rodney.

Powered by Labrador CMS