Trudvang Rena Hotell på Rena blir Best Western

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig glade for å informere om at vi har inngått en medlemsavtale med Trudvang Rena Hotell. Hotellet er et ”på veien”- hotell der vi (Best Western) vet at vi kan bidra med trafikk, både i form av yrkestrafikk, fordelskortmedlemmer og ikke minst trafikk fra turoperatørmarkedet, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

Hotellet fikk nye drivere i januar 2008. Det var venneparene Hanne Johnsen &, Per Arve Johnsen og Lise Thodesen &, Bård Thodesen som overtok driften og satte straks i gang med en omfattende oppussing. Hotellet brant ned i 1992, men ble bygget opp på nytt. Alle gjesterommene, resepsjonen, møterommene og spisesalen har blitt pusset opp til å tilfredsstille Best Westerns kvalitetskontroll. Hotellet har 37 gjesterom, fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, familierom og en suite. Det finnes trådløst bredbånd på hele hotellet. I dag er hotellet røykfritt.

I tillegg har de åpnet kaffebaren, Sulten &, Tørst, hvor peisestua var før. Her finner du varme og kalde drikkevarer samt et lunsjtilbud med varme og kalde retter. Kaffebaren har alle rettigheter.

Best Western Trudvang Rena Hotell ligger sentralt i sentrum av Rena i Østerdalen, vis-à-vis kirken. Med Rena Leir og Høgskolen i Hedmark, avd Rena, like i nærheten, vil Forsvaret være en av hotellets største kunder, likeledes tilreisende til Høgskolen. Rena er kommunesenteret i Åmot kommune og ligger langs riksvei 3, 30 minutter nord for Elverum.

Best Western Trudvang Rena Hotell har valgt Best Western fordi de ser fordelene av å være med i en stor kjede med hensyn til salg - og markedsføring, det globale reservasjonssystemet, innkjøpsavtaler, kvalitetskontroll og ikke minst et nettverk med kolleger over hele verden.

Thumbnail Image: