Stjernestart for Hotel Fårup

Tre måneder etter åpningen av Hotel Fårup har hotellet oppnådd fem av fem stjerner på TripAdvisor.

Publisert Sist oppdatert

Fårup Sommerlands nye hotell, Hotel Fårup - hotellet vi hadde på forsiden av HM 4 før sommeren - er kommet godt ut av startblokkene. Det vitner i alle fall en rekke særdeles hyggelige anmeldelser på Tripadvisor om. Totalt 56 anmeldelser er lagt igjen så langt og hotellet scorer 5 av 5 stjerner.

FRISTENDE: Utsikten fra rommene er det ikke noe å utsette på.

Ikke overraskende mottas tilbakemeldingene med glede i ledelsen.

– Det er med en en god porsjon stolthet vi konstaterer at vi oppnår fem av fem mulige stjerner på TripAdvisor. Vi har allerede fra byggingen av hotellet vært fokusert på at Hotel Fårup skulle bli et eminent hotell, hvor service og fasiliteter lever opp til den standarden gjestene en vant til fra sommerlandet. Men som med alt annet nytt, har vi naturligvis vært spente på mottakelsen i oppstartsfasen. Derfor er det også ekstra gledelig at vi opplever at gjestene liker vårt nye resortkonsept, sier Søren Kragelund, administrerende direktør i Fårup Sommerland.

I tillegg til stjernedrysset har også belegget vært over forventningene. PR-ansvarlig Kristine Hvitved-Jacobsen opplyser til Hotell- & restaurantmagasinet at hotellet lå over 60 prosent belegg i mai og juni, mens i juli har tallet vært over 90 prosent.

Hotell- & restaurantmagasinet besøkte Hotel Fårup under åpningen av hotellet i mai. Mer om hotellet finner du i nr 4 som ble sendt ut til abonnentene før ferien.

Powered by Labrador CMS