Stinn brakke på Clarion-audition

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Over 700 møtte opp da Clarion Hotel & Congress inviterte til talentjakt for 80 jobber på det nye store kongresshotellet på Brattøra i trønderhovedstaden. Til og med omlag 80 svensker var busset inn fra Östersund og Gøteborg. 

 

Det er første gang at det arrangeres audition/talentjakt for å få nye medarbeidere her i landet. Clarion- kjeden har imidlertid arrangert to liknende arrangementer i Stockholm og Gøteborg. Over 3000 kom til audition i Gøteborg. Nå var ikke alle jobbsøkere på Byscenen i Trondheim i går ettermiddag, flere næringslivsledere var også å se i salen og mange nysgjerrige trøndere hadde også tatt turen for blant annet å oppleve Petter Stordalen på scenen. De fikk litt av et show av styreformannen og eieren av Nordich Choice Hotels.

Ikke bare jobbsøkere møtte opp på Byscenen. 

 

- Vi ønsker alle velkommen som søkere, både de som vil være med på audition og de som kun ønsker å legge CV-en i en bunke og snike seg ut. Vi i Clarion mener at en audition eller talentjakt, gir de som har mangelfulle CV, en ekstra mulighet for å forsterke søknaden sin. Det er mange som ikke blir innkalt til intervju, det kan være fordi de har et etternavn som vi ikke helt er familiært med, eller at en har noen huller i CV-en, som kan være vanskelig å forklare.  Samtidig kommer ikke personligheten til den enkelte søker fram i et skriftlig dokument, sier hotelldirektør Stig Hillestad ved Clarion Hotel & Congress i Trondheim.

 

Sommerfugler i magen

To av de som stilte seg i kø med nummer på brystet for audition i går ettermiddag var spente og forventningsfulle før de skulle treffe juryen. To minutter er alt de har til rådighet for å fortelle at de har det lille ekstra som skal til for å få jobb på det nye kongresshotellet.

- Jeg har lyst til å utfordre meg selv, det er spennende å se om gresset er grønnere på den andre siden, forteller Marion Paulsen, 31 år, som nå er ute i mammapermisjon, men som ellers jobber som resepsjonist ved et hotellet i Trondheim. – Jeg er klar over at to minutter kan være både lang og kort tid, jeg er forberedt på det, og med min bakgrunn med erfaring og fagbrev så håper jeg og stå sterkt i denne sammenhengen. Også Osei Fusu fra Ghana er spent, men er overbevist om at han har det som skal til, nemlig glimtet i øyet og et bredt smil.

- Jeg har bare bodd tre måneder i Trondheim og tar hva som helst for å få en jobb som gir meg penger. Jeg er vant til å jobbe hardt og jeg vet at jeg har talent, forteller han.

Marion Paulsen lurer på om gresset er grønnere på den andre siden. 
Teaser:

Over 700 møtte opp da Clarion Hotel & Congress inviterte til talentjakt for 80 jobber på det nye store kongresshotellet på Brattøra i trønderhovedstaden. Til og med omlag 80 svensker var busset inn fra Östersund og Gøteborg. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Også Petter Stordalen bød på seg selv under audition.