Rica Nidelven årets Rica-bedrift

Publisert Sist oppdatert


På bildet f.v.: konsernsjef Ole-Jacob Wold, ddm. direktør ved Rica Nidelven Hotel, Bjarte Gjerde og eier og gründer Rica Hotels, Jan E. Rivelsrud.Bjarte Gjerdemottok prisen på vegne av hele hotellet under et managementmøte på Rica Hotel Gardermoen tirsdag ettermiddag. Bjarte mener hotellets personale er suksessfaktor nummer én.
- Vi har et meget høyt faglig nivå, et ufattelig engasjement, en prestasjonsrettet bedriftskultur og høye ambisjoner som rett og slett gjør Rica Nidelven Hotel til et meget bra hotell, sier Bjarte.

Juryens begrunnelse
Fra juryens begrunnelse heter det blant annet:

Rica Nidelven Hotel har siden etableringen i 2003 inntatt en unik posisjon i Trondheim og Midt-Norge. Dette beviser at kvalitet og profesjonell og forutsigbar ledelse gir resultater. Gjennom nytenkning og med hovedfokus på kvalitetsutvikling har hotellet inntatt en nr 1 posisjon i Trondheim. Ved åpningen av hotellet hadde samtlige servitører, barkeepere og kokker fagutdannelse, noe som har hatt stor betydning for den posisjonen som restaurantsiden i hotellet har fått, blant annet gjennom seier i kåringen Twinings Best Breakfast fem år på rad.

Til tross for utvidelse i februar 2009 med 130 nye rom har hotellet klart å beholde sin sterke posisjon i forhold til konkurrenter – noe som i samme år som utbygging gjennomføres, må sies å være unikt. Hotellet topper dessuten Rica Hotels’ DGV-indeks, en klar indikasjon på hotellets gode omdømme. Gjennom hotelldirektør Bjarte Gjerde og øvrige medarbeidere har hotellets ledelse vist seg faglig meget sterke, og i kombinasjon med nytenkning har dette vært drivkraften for hotellets økonomiske utvikling som i 2009 ble toppet med et fantastisk godt år.

Thumbnail Image: