Restaurantyndling til Sjømatkonferansen 08

Publisert Sist oppdatert
Restaurant Magazine har kåret NOMA, som også har ,to stjerner i Michelin guiden, ,til en av verdens beste restauranter. Under Sjømatkonferansen i Bergen til høsten, vil kjøkkensjef i NOMA, Rene Redzepi ta en kulinarisk reise inn i det Nordiske spiskammerset.

Det er åttende året på rad at Sjømatkonferansen arrangeres i Bergen. Bærekraft og miljø er blitt trendy, og de siste årene har også sjømatnæringen opplevd en økende etterspørsel etter bærekraftig eller miljøvennlig sjømat. Under konferansen vil også Jeremy Langly fra dagligvarekjeden Waitrose presentere deres suksess med bærekraftig sjømat. Kjeden er av Miljømerket Marine Stewardship Council (MSC) kåret som den beste på bærekraftig sjømatmerking i Storbritannia. ,

Sjømatkonferansen er en del av ''Sjømat for alle'' - et arrangement bestående av opplæringsaktiviteter for barn og ungdom og kunnskapsformidling ut mot publikum.

Les mer her:

http://www.fiskeriforum.no/sjoematkonferansen/sjoematkonferansen-2008.html
Thumbnail Image: