Radisson Red til Glasgow

Carlson Rezidor lanserer nå sitt første Radisson Red-hotell i Europa, Radisson Red Hotel Glasgow.

Publisert Sist oppdatert

Radisson Red Hotel Glasgow åpner i 2017, får 176 rom og skal ligge ved Skottlands største konferansesenter. Carlson Rezidor driver allerede et Radisson Blu- og et Park Inn by Radisson-hotell i Glasgow, og styrker med dette sin eksisterende portefølje i byen.

– Vi er stolte av å lansere Radisson Red i Europa. Glasgow er et av de sterkeste markedene i Storbritannia og Radisson Red vil tilføre et spennende og nytt konsept til byen, sier Wolfgang M. Neumann, President og CEO i Rezidor.

Skal øke raskt

Konseptet bak Radisson Red er trendy hoteller som passer ifølge Rezidor «den moderne, designbevisste gjesten». Fra før har hotellkjeden lansert Radisson Red i Shenyang Hunan i Kina og i Cape Town i Sør-Afrika, men tar sikte på å lansere mer enn 60 hoteller over hele verden innen 2020.

Radisson Red Hotel Glasgow ligger i byens West End, kun 300 meter fra Scottish Exhibition and Conference Centre (SECC) som inkluderer Clyde Auditorium for 3 000 gjester og Hydro konsertarena med 12 500 plasser. Også International Financial Services District, Glasgow Science Centre og Glasgow Media Centre ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. Bysentrum og den internasjonale flyplassen er henholdsvis bare 2 og 10 kilometer unna.

Foruten 176 gjesterom vil Radisson Red ha en elegant «Redeli»-restaurant, en «Ouibar», et galleri, over 100 kvadratmeter med møtefasiliteter, et treningsstudio og 78 parkeringsplasser.