Pandox overtar Stordalen-hotell

Fra 1. januar 2016 tar Pandox over driften av Quality Hotel & Resort Fagernes. Skilles som venner ifølge Choice-sjef.

Publisert Sist oppdatert

Pandox Operations tar over driften av konferanse-, rekreasjon- og turisthotellet Quality Hotel & Resort Fagernes. Pandox har eid hotellet siden 2010 og overtakelsen skjer 1. januar 2016

– Da Nordic Choice Hotels informerte oss at de ikke ønsket å forlenge leieavtalen, bestemte Pandox seg for å ta rollen som operatør i eiendommen, sier Leif Kristen Olsen, Vice President, Area Manager Norge & Sverige.

– Dette for å sikre hotelleiendommens fremtidige verdi og utvikling, fortsetter han. 

Minimerer risiko

Quality Hotel & Resort Fagernes har 138 rom, ligger idyllisk til ved Strondafjorden og har en velutviklet konferanse- og restaurantvirksomhet.

Konsernsjef Anders Nissen sier Pandox har både kapasitet og kunnskap til å ta hotellet videre.

– Pandox fortsetter å følge sin strategi for når vi tar over og driver hotell i egen regi. Når det mangler en passende samarbeidspartner, så har vi kapasitet og kunnskap til å drive hotellvirksomheten selv. Det skaper forretningsmuligheter og minimerer risikoen for Pandox, konstaterer Anders Nissen i en pressemelding.

– Skilles som venner

Ifølge Nordic Choice administrerende direktør Torgeir Silseth er det ikke snakk om et vondt brudd på Fagernes.

– Vi kom ikke til enighet om kommersielle vilkår og vi skilles som venner. Jeg ønsker de lykke til, skriver Silseth i en e-post til Hotellmagasinet.

Er Pandox en vanskelig eiendomseier å samarbeide med?

– Pandox er en utmerket samarbeidspartner, avslutter Silseth.