Nye priser for reisebransjen

Publisert Sist oppdatert

''''''''''''''''''''''''''''''''Årets Unge Hotelier'''''''''''''''''''''''''''''''' og ''''''''''''''''''''''''''''''''Årets Unge Leder i Reisebransjen'''''''''''''''''''''''''''''''' vil bli videreført av HSMAI, i samarbeid med HRR (Hotell, Restaurant &,,,,,, Reiseliv) og andre bransjeaktører og vil bli arrangert i Oslo, mens Cornell Hotel Society Norwegian Chapter (CHS) lanserer en ny pris for de etablerte hotelldirektørene og vil arrangere sin prisutdeling i Stavanger under Serviceforum.

- Vi har samarbeidet godt over flere år, men begge parter følte det var på tide å fornye seg, sier Ingunn Hofseth, President i HSMAI Chapter Norway &,,,,,, Europe. HSMAI og HRR fortsetter arbeidet med å trekke frem de ulike unge talentene og vil beholde aldersgrensen på 33 år, men har i tillegg til videreføringen av samarbeidet med Cornell i USA, inngått et samarbeide med velrenommerte London School of Economics (LSE). Samarbeidet med LSE vil styrke arbeidet med å gjøre denne prisen attraktiv utover hotellnæringen. Vi er av den oppfatning at den jobben som er gjort må videreføres og det er viktig at vi tar vare på og hedrer de unge og sikrer oss at de forblir i næringen, sier Hofseth.

Samtidig endres premien til ''''''''''''''''''''''''''''''''Årets Unge Hotelier'''''''''''''''''''''''''''''''' til 3 valgfrie PDP kurs a 3 dager ved The Cornell School of Hotel Administration, slik at det er mulig å skreddersy undervisningen til egne behov. Vinneren av ''''''''''''''''''''''''''''''''Årets Unge Leder i Reisebransjen'''''''''''''''''''''''''''''''' får et valgfritt 2 ukers kurs ved London School of Economics (LSE). Begge prisene inkluderer reise og opphold.

Totalt sett vil vi nå favne bredere, sier Ådne Skurdal, Chapter President for Cornell Hotel Society Norwegian Chapter (CHS). Med denne endringen har vi både en pris til de unge, fremadstormende talentene, som bør premieres for gode resultater innen både hotell og reiseliv. Samtidig opprettes det en pris for de som har jobbet frem fremragende resultater over flere år.

Prisutdeling til HSMAI vil foregå 22.april kl 19 i Oslo.

Cornell Hotel Society vil allerede 18. mars dele ut den nye prisen ''''''''''''''''''''''''''''''''Årets Hotelier'''''''''''''''''''''''''''''''' på Serviceforum i Stavanger. Serviceforum er en studentdrevet fagdag med påfølgende bankett og prisutdeling. Premien er et to ukers program for etterutdannelse (GMP) ved Cornell University - School of Hotel Administration <,,,,,,http://www.hotelschool.cornell.edu/industry/executive/gmp/index.html>,,,,,, i USA, inkludert reise og opphold.

General Manager Programmet er et krevende kurs hvor høyt kvalifiserte hotelldirektører fra velrenommerte hoteller rundt om i verden deltar. The Cornell School of Hotel Administration <,,,,,,http://www.hotelschool.cornell.edu/>,,,,,, regnes for å være verdens fremste lærested for ''''''''''''''''''''''''''''''''Hospitality Management''''''''''''''''''''''''''''''''.

- Det å få oppleve atmosfæren på topp internasjonale læresteder, lære av de beste professorene innen hotell og ledelse og ikke minst muligheten til å nettverke med ledere fra hele verden, gjør premiene svært attraktive, sier Ådne Skurdal og Ingunn Hofseth. Dette er en ''''''''''''''''''''''''''''''''once in a lifetime'''''''''''''''''''''''''''''''' mulighet, sier de to og oppfordrer alle til å sjekke reglene for deltagelse.

Thumbnail Image: