Norlandia til Sogndal

Publisert Sist oppdatert

Norlandia Park Hotell vil få en svært sentral beliggenhet, midt i sentrum av Sogndal. Det nye hotellet åpner 1. mai i år og vil få 26 store rom.

Norlandia Vesterland Resort har 12 store hotellrom, 47 hytter og 60 leiligheter. Det er gode kurs- og konferansefasiliteter på stedet, hele 6 konferansesaler og møterom. Anlegget inneholder også SPA-hus, svømmebasseng, treningsstudio, galleri, pianobar, restaurant og idrettshall.

- Denne avtalen bekrefter at Norlandia Hotels & Resorts er en attraktiv franchisepartner. For kjeden er dette strategisk riktig for å styrke vår posisjon på Vestlandet, sier administrerende direktør Roar Ingdal.

- Behovet for å komme inn i et mer profesjonelt driftsmiljø med veletablert salgsapparat og kjent merkenavn, er bakgrunnen for at vi valgte å gå inn i samarbeid med Norlandia, sier daglig leder Arne Gunnar Vesterland. Norlandias profil og satsning gjør at det er denne hotellkjeden som passer vår bedrift best. Vesterland har eksistert siden 1981, og det er første gang vi er med i et kjedesamarbeid. Vi har tro på at samarbeidet vil skaffe oss mer trafikk, også i lavsesongen, og spesielt på det norske markedet.

I dag er det 42 hoteller i Norlandia Hotels & Resorts, hvorav 30 i Norge, 9 i Sverige og 3 i Danmark.
 

Thumbnail Image: