NM i institusjonskokkfaget til SMAK09

Publisert Sist oppdatert

– Å ha NM hvert år er for mye, sier leder i Kost- og ernæringsforbundet, Britt R. Sørø. – På bakgrunn av tilbakemeldinger fra deltakerne og et forholdsvis lavt antall innsendte menyforslag, har styret konkludert med at NM-finalene har kommet for tett. Begrensede ressurser i institusjonene gjør at få lag finner tid til å delta i konkurransen. Vi håper nå at langt flere kjøkken ser muligheter for å sende inn menyer for å kvalifisere seg til finalen. Utlysning av konkurransereglene for 2009 kommer i god til før sommerferien.

Større messe, større publikum
4 Messer, eller SMAK som det nå heter, er det viktigste møtestedet for storhusholdningsbransjen, og enten messen blir hvert annet eller hvert tredje år, vil NM få et større publikum enn i Ålesund. Mange flere institusjonskokker vil kunne se kollegene konkurrere, samtidig som andre deler av matbransjen og flere ulike media er til stede.

– Vi er opptatt av å markedsføre våre dyktige fagarbeidere så godt som mulig og tror at NM i institusjonskokkfaget vil bli mer synlig på SMAK

Thumbnail Image: