Gjør comeback i Nordic Choice

Daniel Stenbäck (48) gjør comeback og tiltrer som Direktør for Business Development i hotellkonsernet Nordic Choice Hotels.

Publisert Sist oppdatert

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for Gothia Towers AB i Gøteborg.

Stenbäck har lang erfaring fra hotell- og møtebransjen. Før han tiltrådte som administrerende direktør for Gothia Towers i 2013, var Stenbäck kjededirektør for hotellgruppen Nordic Hotels & Resort og hotelldirektør for Clarion Hotels Post i Gøteborg. Han var også konsernsjef for First Hotels i perioden 2003 til 2005.

– Stenbäck har hatt en lang og imponerende karriere i hotellbransjen, i tillegg til åtte års erfaring fra Nordic Choice-systemet. Som kjededirektør spilte han en viktig rolle i transformasjonen av Nordic Hotels & Resort, og som hotelldirektør ledet han pre-opening fasen og første året av suksessen Clarion Hotel Post. Daniel har god kjennskap til konsernet og vil bli en viktig nøkkelspiller i vekstplanene og utviklingen av Nordic Choice Hotels. Vi gleder oss over å få han tilbake, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Skal lede veksten

I den nyopprettede stillingen Senior Vice President Business Development får Daniel Stenbäck ansvaret for hotellkonsernets strategiske vekst. I hovedsak innebærer rollen å finne og fremforhandle nye leiekontrakter for hoteller, samt forvaltning av eksisterende leieavtaler. Stenbäck vil også ha ansvaret for å finne nye franchise- og medlemshoteller.

– Det føles godt å vende «hjem» igjen. Jeg har hatt tre fantastiske år hos Gothia Towers, men da jeg først ble spurt, kunne jeg ikke si nei til en så spennende rolle. Nordic Choice Hotels er et fantastisk selskap i vekst, med tydelige verdier og en engasjert eier, noe som passer meg som hånd i hanske, Daniel Stenbäck, påtroppende direktør for Business Development i Nordic Choice Hotels.

 

 

Direktør for Business Development er del av konsernledelsen og rapporterer til administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth. Daniel Stenbäck starter 1.september 2016.

Powered by Labrador CMS