Fryktet for livet

Hotelldriverne ved Tingvoll Fjordhotell var livredde da de i natt ble angrepet av to maskerte menn med kniv.

Publisert Sist oppdatert

Ekteparet som driver Tingvoll Fjordhotell fryktet for livet i natt da de ble angrepet av to maskerte menn med kniv.

– Ja, selvfølgelig fryktet jeg for livet. Vi ble angrepet av to maskerte menn med kniv. De slo kona mi, sier hotelldriveren til NRK.

Stengt mandag

De to maskerte mennene skal ikke ha fått med seg noe, og hotelldriveren sier han ikke har noen ide om hvorfor de slo til mot hotellet.

Han og kona har i natt vært i avhør hos politet, og først klokka 6.30 var de tilbake på hotellet. I dag blir det stengt, men planen er å åpne som normalt tirsdag.

– Jeg er ikke redd for at de kommer tilbake, men jeg vet ikke om jeg får sove til natta, sier han videre til NRK.

Prioriterer etterforskingen

Klokken 23.31 søndag kveld fikk politiet i Nordmøre og Romsdal melding om en voldsepisode ved Tingvoll Fjordhotell.

To maskerte menn kneblet, truet og var voldelig mot hotellets drivere, skriver politiet i en pressemelding. Mennene er antageligvis av utenlandsk opprinnelse.

– Vi har satt inn et team på saken og vil gjennomgå telefoner, andre tekniske beslag og eventuell overvåkning som har vært på stedet. I tillegg skal vi avhøre vitner og gjennomføre en vanlig teknisk etterforskning, forteller politiadvokat Merethe Falkevik til NRK.

Etterlyser tips

Politiet har avhørt de fornærmede og vitner gjennom natten, og etterforsker saken videre. Motivet for voldsepisoden er foreløpig ikke kjent, og politiet har ikke fått opplysninger om at noe er blitt tatt fra stedet. Det skal stå bra til med de sårede.

– De ble lettere skadet og fått legetilsyn og noe sårbehandling, sier politiadvokaten.