Bjørnland tilbake i Sarpsborg

Publisert Sist oppdatert

Quality Hotel & Resort Sarpsborg satser på lokale krefter som kjenner destinasjonen, og nå er altså Bjørnland tilbake ved roret på hotellet hun var med på å åpne for ti år siden.

Siden den gang har hun stått bak tre nye Spa hotell-åpninger, nå sist i Son hvor hun har vært direktør det siste halvannet året.

- Men nå ville hun hjem igjen til Sarpsborg og til Norges Morsomste hotell, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Bjørnland mener Østfold er blitt en så spennende destinasjon etter Quality Hotel & Resort Sarpsborg ble bygget ut til å bli blant landets største konferansehoteller.

Hun har også fått med seg flere nye lokale krefter til organisasjonen. Camilla Lund Andersen er ansatt som hotellsjef. Hun har femten års erfaring fra hotellbransjen, og har jobbet og hatt ulike lederroller ved hotellet siden åpningen i 2000.

Richard Paulsen har fått stillingen som salgs- og markedssjef, etter å ha jobbet som salgssjef samme sted siden 2008. Paulsen har ledererfaring fra reiseliv, salg, marked, merkevarebygging og mediebransjen.

- Richard er et konkurransemenneske med full fokus på resultater, og gleder seg til å ta Quality Hotel & Resort Sarpsborg til nye høyder, står det i pressemeldingen.

- I en tid med suksess er det også viktig at vi ikke stopper opp, men tenker nytt med ny ledergruppe som er full av mot og begeistring, sier Bjørnland.

Hotellet ble kåret til det beste Resort hotellet i Choice-kjeden i 2009.

Thumbnail Image: