Åpner MGalleryhotell i London

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I april lanserer Europas største hotellgruppe, Accor, det første av sine MGalleryhotell i Storbritannia.  St. Ermin's blir et eksklusivt, femstjerners hotell. 

St.Ermin's ligger i bydelen St. James i London, og blir det første MGallery-hotellet i Storbritannia. 

Hotellet har vært gjennom en grundig renovering og ombygging som har kostet 30 millioner pund. Det er de nye eierne, det amerikanske eiendomsutviklingsfirmaet Amerimar Enterprises som står for renoveringen. 

Med St.Ermin's får MGallery et fast holdepunkt i hjertet av London. Hotellet har 331 unike gjesterom, hvorav 41 er luksussuiter. Som øvrige MGalleryhotell på verdens fem kontinenter, kommer St. Ermin's til bli et unikt førsteklasses hotell med en helt særegen karakter og sjarm. 

- Lanseringen av MGallery i London er et tydelig bevis på Accors ambisiøse og omfattende ekspansjonsplaner. Tanken er at vi fram til 2015 skal åpne 300 hotell i Storbritannia og samtidig øke Accors tilbud av førsteklasses alternativer. Vi er stolte over at St. Ermin's som blir et eksklusivt femstjerners hotell i London, også blir det første MGalleryhotellet i Storbritannia. Under lanseringen får St. Ermin's tilgang til vårt distribusjonsnettverk og kan maksimere bestillingene, skriver Accor i en pressemelding. 

Åpningen av MGallery-hotellet skjer kort tid etter åpningen av et annet Accor-hotell i London. Nye Mercure London Paddington Hotel åpnet den 18. mars, og er et elegant firestjerners hotell med 83 rom. Hotellet ligger bare et steinkast fra Paddington stasjon, og har dermed en god beliggenhet både for forretningsreisende og turister med kort vei til Londons severdigheter og kort reisetid til Heathrow. 

Mercure er kjent for sine personlige hotell, og dette blir det 44. hotellet i dette konseptet i Storbritannia, etter en franchiseavtale med London Town Hotels. Hotellet har gjennomgått en stor renovering som blant annet omfatter en fullstendig ombygging av resepsjonen, baren, restauranten og andre fellesarealer. 

- Vi synes det er svært spennende å utvide vår portefølje med Mercure London Paddington Hotel, sier Jean-Jacques Dessors, Chief Operating Officer i Accor UK& Irland. 

- Den sentrale beliggenheten i London og det moderne designet gjør hotellet attraktivt både for private og forrretningsreisende som søker en rolig oase i Londons mylder men samtidig vil ha tilgang til alt som verdensbyen har å tilby.

Mercure London Paddiongton er et av tre nye hotell som alle kommer til å nyåpnes under varemerket Mercure i løpet av de kommende tre månedene. De øvrige to hotellene åpner sommeren 2011 i Kensingon, London og i Nottingham. 

De nye hotellene kommer til å inngå i Mercures etablerte nettverk med over 700 hotell i over 50 land rundt om i hele verden. 

Main Image:
Thumbnail Image: