Nykommer slutter seg til First

Nye River C Hotel i Karlstad blir First-hotell nummer 35 i Sverige.  

Publisert Sist oppdatert

First Hotel River C sto ferdig i 2013, har 49 rom og ligger vegg i vegg med Karlstads nybygde konferanse- og konserthall. Nå slutter hotellet seg til First Hotels.

I en pressemelding trekker hotelldirektør Hanna Åkerstedt fram fordeler som Firsts sterke varemerke og gode distribusjonsplattform. Hun gleder seg også til å få nye kunder og kolleger i Norge, Sverige og Danmark.

– Vi valgte å slutte oss til First Hotels fordi kjeden vokser og har et stort skandinavisk nettverk. Vi synes varemerkene harmonerer godt og at vi fremmer de samme verdiene. Dessuten har alltid First Hotels fremstått som et stilrent og innovativt produkt som det er attraktivt å være en del av, sier Åkerstedt.

First Hotel River C er First Hotels’ sjette signering i Sverige hittil i år.

– Dette viser at fortsetter veksten ut hele 2014 og er den sjuende for året. Parallelt med at vi øker antall hotell i First Hotels, så pusser vi også opp eksisterende portefølje vesentlig. Vi startet med First Hotel Grand Falun og nå er de første rommene klare for gjenåpning, sier administrerende direktør Roar Ingdal i First Hotels.

First Hotels har med First Hotel River C til sammen 57 hoteller i hele Skandinavia; 35 i Sverige, 13 i Danmark og ni i Norge.

Powered by Labrador CMS