Blir ny sjef for Hotel No13

Jessica Nilsen har nettopp takket ja til å bli ny hotelldirektør på Hotel No13 i Bergen.

Publisert

Jessica Nilsen er ny i Nordic Hotels & Resorts og Nordic Choice, men kjenner Bergen svært godt. Senest kommer hun fra syv år som leder i Dolly Dimples, hvor hun de siste fem år har ledet hele Region Vest.

– Jeg er ydmyk og spent, og gleder meg veldig til å starte i ny jobb sier Nilsen om oppstarten. Hennes motivasjon for å komme inn i Nordic Choice er et ønske om å utvikle som leder og menneske i et selskap med gode verdier.

Nå får hun ansvaret for å lede det lille, sjarmerende hotellet på Torgallmenningen i Bergen.

"Jessica er en selvdreven og motiverende leder som hele tiden søker å utvikle teamet rundt seg for å gi kundene den beste opplevelsen som er mulig. På privaten er Jessica en selverklært «danse-mamma» som bruker mye fritid og energi på at datteren skal nå til topps i danseverden", skriver Nordic Hotels & Resorts i en pressemelding.

– Jessica har en kommersiell og drivende personlighet som passer perfekt til Hotel No13. Hennes tydelige lederprofil samt erfaring med restaurantdrift gjør at vi har troen på at både hotellet og spesielt restauranten på No13 skal få seg et kommersielt løft. Vi ser frem til hvordan hennes energi og pågangsmot skal påvirke både ansatte og resultater fremover, sier Trond Bastiansen, COO for Nordic Hotels & Resorts.

Nilsen starter i stillingen tirsdag 6. juni. Frem til da er resepsjonssjef Tonje Nordhus konstituert daglig leder.

Powered by Labrador CMS