Adm. direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard og idrettspresident Zaineb Al-Samarai møttes under FN-dagen 4. desember.

– Arbeid og idrettsglede er noe alle bør ha tilgang på

Scandic markerte FNs tilgjengelighetsdag sammen med idretten og arbeidslivet.

Idrettspresident Zaineb Al-Samarai var blant profilene som markerte FN-dagen på seminaret "Arbeid og idrett for alle" mandag 4. desember. 

Scandic har sterke tradisjoner for å markere FNs tilgjengelighetsdag, og på mandagens arrangement på Scandic Fornebu var temaet "Arbeid og idrett for alle". Målet med seminaret var å akselerere arbeidet med cinkludering i arbeidslivet og idretten, og bidra til å senke terskelen for deltakelse.

Les også: 119 prosent vekst for First Hotels-kjeden

I tillegg til de oppmøtte på Scandic Fornebu, ble seminaret fulgt via strømming av ansatte og kunder på sju av kjedens norske hoteller.

Fra scenen fikk publikum stifte bekjentskap med Tor Andreas Bremnes i rekrutteringsbyrået Inclue, tidligere paraseiler og daglig leder i Stiftelsen VI, Bjørnar Erikstad, administrerende direktør Asle Prestegard i Scandic Norge, Kristine Johansen, resepsjonist på Scandic Lerkendal og rullestolbruker, samt idrettspresident Zaineb Al-Samarai.

– Arbeid og idrettsglede er noe alle bør ha tilgang på, og forhåpentligvis bidrar initiativ som dette til å bryte ned barrierer og gjøre det mulig for enda flere å være med. Vi skal bruke vår kraft som en stor arbeidsgiver og idrettssponsor til å påvirke positivt, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Les også: Bruker 70 millioner kroner på renovering

– Norsk idrett har en visjon om idrettsglede for alle, og for meg er en inkluderende idrett en idrettsbevegelse som har plass til alle uavhengig av funksjonsnivå, økonomi, sosial og kulturell bakgrunn. Jeg mener vi er Norges viktigste arena for inkludering og integrering. Det forplikter, sier idrettspresident Zaineb Al-Samarai.

Powered by Labrador CMS