Scandic vant tilgjengelighetspris

Scandics tilgjengelighetsstrategi har blitt kåret til verdens mest innovative tilgjengelighetsprosjekt. Én av belønningene er at de nå er invitert til å tale ved FNs kontor i Wien.

Publisert

Bak den prestisjefylte kåringen står Zero Project, en organisasjon bestående av mer enn 3000 funksjonshemningseksperter i over 150 land. Prisutdelingen holdes på Zero Project-konferansen på FNs kontor i Wien. Scandic er invitert inn for å motta prisen og snakke om sitt arbeid med å gjøre hotellene tilgjengelig for alle.

– Dette er en fantastisk anerkjennelse av det viktige arbeidet som alle på Scandic gjør hver eneste dag for å forbedre tilgjengeligheten for våre gjester - fra ledergruppen til alle medarbeidere på våre hotell, sier Even Frydenberg, konsernsjef for Scandic Hotels Group.

Går foran i bransjen

Scandics tilgjengelighetsarbeid ble valgt som det vinnende prosjektet av Zero Projects nettverk av eksperter fra hele verden. Hotellkjeden vil motta prisen på Zero Project-konferansen som arrangeres 21. til 23. februar på FNs kontor i Wien.

Scandics tilgjengelighetsambassadør, Magnus Berglund, har blitt invitert til å snakke om Scandics innovative praksis og tilgjengelighetsstrategi som har fått anerkjennelse verden over. Strategien inkluderer Scandics tilgjengelighetsstandard, en sjekkliste på 135 punkter som er laget for å kunne gi gjester med spesielle behov et høyt servicenivå.

Tilgjengelighetsstandarden omfatter hele Scandics tilbud og er en integrert del av alle produkter og tjenester på hotellene. I tillegg gjennomgår Scandics 16 000 medarbeidere interaktive nettkurs om tilgjengelighet med tester, tips og instruksjonsvideoer som viser hvordan man kan tilby den beste servicen til personer med nedsatt funksjonsevne.

En del av DNA-et

En viktig målsetning for Scandic er å skape fantastiske hotellopplevelser for alle, og som den største hotellkjeden i Norden har Scandic mulighet til å bidra til positiv forandring i hele bransjen.

– Vi har arbeidet dedikert og strategisk med tilgjengelighet i mange år, og det har blitt en viktig del av Scandics DNA. Det som gjør oss mest stolte er når gjester forteller oss at når de bor på Scandic behandles de som hotellgjester, ikke som personer med nedsatt funksjonsevne, sier Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør.

Om Zero Project

Zero Project fokuserer på rettigheter for funksjonshemmede over hele verden. Det er en plattform der man deler de mest innovative og effektive løsningene på problem som mennesker med funksjonshemming står ovenfor. Hovedmålet er å bidra til å skape en verden fri for hinder. Med et voksende nettverk av over 3000 funksjonshemningseksperter i over 150 land, forsøker Zero Project å identifisere de mest innovative og effektive prosjektene og metodene som forbedrer livet for funksjonshemmede.

Powered by Labrador CMS