OVERTAR: Alexander og Christel Forsberg blir henholdsvis adm. direktør og salgs- og markedssjef ved Hankø Hotell & Spa. Henning Forsberg, som kjøpte sommerhotellet i 1977, har nå gitt seg.

Barna overtar hotelldriften

Alexander Forsberg blir administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Henning Forsberg begynte sin karriere på hotellet for 50 år siden. Nå overlater han driften til barna Christel og Alexander Forsberg, skriver Hankø Hotell & Spa på sin egen Facebook-side. 

Alexander Forsberg, som kommer fra stillingen som økonomisjef, blir administrerende direktør. Han har jobbet ved hotellet i nærmere 30 år. Og Christel Forsberg blir salgs- og markedssjef fra 1. januar 2024. Hun kommer fra stillingen som produksjonsleder i Ultimafstivalen. 

Henning Forsberg har arbeidet på Hankø siden 1971, og kjøpte det nedslitte sommerhotellet i 1977 sammen med advokat Kai Edvard Thorkildssen. Siden da har han utviklet destinasjonen til et tilnærmet helårshotell med hovedvekt på konferanser og arrangementer. 

Hankø Hotell & Spa inkluderer nå idrettshall, fotball- og tennisbaner, en vigslet kirke, gjestehavn og restauranten Hankø Seilerkro. Henning sto også bak utbyggingen av sjøhyttene i Husebukta i 2018, og har planer om å bygge 18 hytter til på området, skriver de på Facebook-siden.  

– Dette har vært min baby i hele mitt arbeidsliv og er ikke noe jeg lett overlater til andre, men nå er det på tide å slippe yngre krefter til, slik at jeg kan fokusere på andre oppgaver. Jeg er så heldig å ha to barn som er interessert i å overta, og jeg føler meg trygg på at de i samarbeid vil ivareta driften og videreutvikle destinasjonen på en god måte, sier Henning Forsberg.

– Det er ikke nødvendigvis en lett oppgave å overta, men jeg har troen på at hotellet har livets rett og at vi har noe særegent.  Vi skal bygge videre på det vi har, samtidig vil vi utforske andre måter å drifte og utvikle på. Håpet er selvfølgelig at vi skal være en attraktiv arbeidsplass og et ettertraktet sted å tilbringe tid, både for fritidsgjester og kurs- og konferansedeltakere, sier Alexander. 

Powered by Labrador CMS