Nam! Denne sjokoladenøtten består av 108 nøtter. Konditorene brukte to uker på å lage nøtten som veier 60 kilo.

Brukte to uker på å lage monsternøtt til Sommerro

Sommerro med unik sjokoladenøtt. 

Publisert Sist oppdatert
Excutive Pastry Chef på Sommerro, Jiann Lih Chuah.

I takt med høytidssesongen som utfolder seg, er Sommerros konditormestere stolte over å presentere hotellets årlige sjokoladedisplay, inspirert av den tidløse norske filmklassikeren "3 nøtter til Askepott" - bestående av 60 kilo Valhronasjokolade, skriver Sommerro i en pressemelding. 

Les også: Dette har imponert meg mest med Sommerro

– I vår søken etter inspirasjon dykket vi ned norske juletradisjoner. Blant de utallige skikkene, var det én som skilte seg ut – en tidløs film som har blitt synonym med julen i Norge. "3 nøtter til Askepott" har grepet nordmenns hjerter gjennom generasjoner, og har blitt en uunnværlig del av julen siden den først ble vist på NRK i 1975, sier Executive Pastry Chef på Sommerro. Jiann Lih Chuah. 

Jared og hans konditorteam på Sommerro brukte to uker på å lage sjokoladedisplayet, som består av 108 nøtter i forskjellige former - tre nøtter for hver visning av filmen på NRK siden 1975. 

Les også: Slik endte Karoline opp i hotellbransjen

Displayet står i lobbyen på Sommerro, på vei inn til Ekspedisjonshallen.

For de som har kjære minner knyttet til denne ikoniske filmen, lover sjokoladedisplayet på Sommerro en uimotståelig bølge av nostalgi. Sommerro ser frem til å bringe den fortryllende ånden til '3 nøtter til Askepott' til live for gjester og besøkende gjennom julehøytiden.

Powered by Labrador CMS