NYTT UMAMI: Umami Arena har vært en enorm suksess i år - nå kjører arrangørene i gang et nytt arrangement allerede i 2025.

Nytt Umami Arena i 2025

Hold av 18. - 20. mars 2025.

Årets UMAMI ARENA ble en stor suksess med svært gode tilbakemeldinger fra både utstillerne og de besøkende. Nå annonserer direktør Torill Engelberg at neste UMAMI ARENA vil arrangeres allerede i 2025. Med dette økes frekvensen på arrangementet fra hvert tredje til hvert andre år, heter det i en pressemelding.

25 000 besøkende

Over 400 virksomheter og mer enn 25 000 besøkende deltok på UMAMI ARENA i år. Et bredt fagprogram med 75 programposter og 11 Norgesmesterskap av høy kvalitet skulle sørge for faglig påfyll og inspirasjon. Den store interessen for arrangementet bekrefter tydelig at UMAMI ARENA er Norges største og viktigste møteplass for alle som jobber med mat og drikke.

LES OGSÅ: Her solgte de frokost for 140 000 kroner

Historisk har SMAK – nå; UMAMI ARENA - blitt arrangert hvert tredje år, men direktør Torill Engelberg lanserer nå endringer i takt med tiden:

– Tempoet øker og endringer skjer raskere. Vi følger utviklingen, og NOVA Spektrum ønsker med dette å ha en tydeligere tilstedeværelse for mat- og drikkebransjen, på samme måte som vi også er en tydelig arena for shipping-miljøet annet hvert år med vårt Nor-Shipping.

Tilbyr nytt tilbud

Endringer gir nye muligheter Når vi nå øker hyppigheten til annet hvert år vil vi også endre antall dager på arrangementet. 80% av våre utstillere svarer at de ønsker tre dager. Derfor vil UMAMI ARENA arrangeres fra tirsdag til torsdag i 2025, og gi mulighet for tre gode arbeidsdager for utstillerne.

LES OGSÅ: Storinvestering på Hafjell

Videre vil vi utvide med et nytt produktområde. Messen Holdbar, som tidligere ble arrangert parallelt med UMAMI ARENA, vil for 2025 inngå som en del av UMAMI ARENA med eget område for emballasje og produksjon.

– Vi lanserer nå et Early Bird-tilbud for utstillere, som vil være gjeldende frem til 1. juli 2023. Så jeg vil oppmuntre alle som kan ta en avgjørelse nå, til melde seg på. Her er det penger å spare, og ikke minst det å kunne sikre seg ønsket plassering, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS