BEST PÅ LILLESTRØM: - Dette er en stand som viser vei, sier Umami-direktør Torill Engelberg om utstillingen til Servicegrossistene.

Beste stand på Umami Arena

Vinneren er...

Servicegrossistene er kåret til «Beste Stand» på Umami Arena.

Juryen var ikke i tvil. Med sterkt innslag av gjenbruk og en meget imøtekommende og kompetent standbetjening, gikk den gjeve prisen for «beste stand» til Servicegrossistene.

- Vi er utrolig stolte og glade for å få en slik anerkjennelse, sier markedssjef Mads Christian Grabbestad.

Han forteller om et sterkt lagarbeid – og et ektefølt ønske om å skape noe som står ut. Derfor har de jobbet for å skape en stand som viser «hvem vi er». Dette kommer tydelig til uttrykk gjennom det iøynefallende slagordet som møter de besøkende: «Sammen sprer vi matglede».

Velfortjent pris

- Dette er velfortjent og en stand som viser vei. Vi har lenge oppmuntret til å tenke bærekraft når utstillerne planlegger sine stands. Det har virkelig slått ut i full blomst her, sier Torill Engelberg som er direktør for Umami Arena.

Juryen har i sitt arbeide lagt vekt på følgende hovedkriterier:

· Helhetsinntrykket

· Kommunikasjon – budskap

· Innovasjonsfaktor

· Virkemidler

· Standbetjeningen

· Bærekraft

«Vinneren har skapt mange fine små møteplasser på sin store møteplass», heter det blant annet i jurybegrunnelsen som ble lest opp av juryleder Torgrim Nordeidet fra SixSides.

10 års gjenbruk

Juryen løfter også frem i sin begrunnelse at Servicegrossistene benytter de samme eplekassene i sin eksponering – som har vært i bruk i samfulle 10 år på ulike messer over hele landet.

Powered by Labrador CMS