BLANT DE BESTE: Svanen Cocktailbar i Oslo havnet på 84.plass blant verdens 100 beste barer. Senere i oktober presenteres de 50 beste. Her er eier og daglig leder på baren Yunus Yildiz.

Oslo-baren inne på listen over verdens 100 beste

Tre nordiske inne på listen. 

Publisert Sist oppdatert

Svanen Coctailbar endte på 84. plass på den utvidede listen over de 100 beste barene i verden. Eier, Yunus Yildiz, var mannen som fikk Himkok på den eksklusive listen tidligere. Senere i oktober blir de 50 beste barene presentert. Det er 15 gang denne kåringen finner sted. 

Kun tre barer fikk plass inne på den første listen: Tjoget i Stockholm på 93. plass og Ruby i Købehavn på 87.plass.

Her kan du se listen over verdens 50 beste barer. 

Svanen åpnet i 2019 og ble veldig kort tid senere nevnt av Conde Nast som en av de beste nye barene i verden og har vært på 50 Best Bars sin Discovery liste i noen år.

–  Veldig godt å få en slik annerkjennelse av den Internasjonale barscenen, sier eier og daglig leder, Yunus Yildiz i en pressemelding. 

– Jeg har jo selvfølgelig fått opplevd dette før, men det smakte veldig bra denne gangen. Spesielt siden største delen av teamet i dag har vært med siden oppstarten og at vi har så bra og sammensveiset team. Også er det veldig godt å få dette til med tanke på at det har vært tøff oppstart med lite midler og ikke minst en pandemi som slo oss ut av drift i en lang periode, legger han til. 

Powered by Labrador CMS