Clarion Hotel Helsinki Airport.

Strawberry åpnet Finlands største hotell

Åpnet to hotell i samme bygg. 

I god tid til sommertrafikken, ble hotelldørene til to hotell i samme bygg åpnet. Med totalt 716 gjesterom og to ulike merkevarer under samme tak, er Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport Finlands største hotelloperasjon, melder Strawberry i en pressemelding. 

Totalt er det 37 500 kvadratmeter med 716 gjesterom, 21 møterom og en 826 kvadratmeter stor bankettsal som nå kan ønske gjester velkommen på terminalen i Helsinki lufthavn. Ved å kombinere to ulike merkevarer og konsept under samme tak, vil Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport kunne tilby ulike gjesteopplevelser til ulike typer gjester, reiser, konferanser, møter og event, heter det i pressemeldingen.

– Jeg er så glad for å kunne ønske våre første gjester velkommen til dette store og flotte hotellet. Dette styrker Clarion Hotel sin posisjon som møte- og eventspesialister i det finske markedet. Clarion Hotel Helsinki Airport vil løfte den finske hovedstaden høyere på den europeiske listen av konferansedestinasjoner og gjøre Vantaa til et enda mer attraktivt område for det finske markedet, sier Tarja Jeskanen, direktør ved Clarion Hotel Helsinki Airport. 

– Stort steg for Strawberry

Hotellet har en takterrasse og det som er Finlands første utgave av restaurantkonseptet NÒR, et moderne brasserie basert på nordiske tradisjoner med kontinental inspirasjon og utsikt til rullebanen.I tillegg har hotellet gym og en velværeavdeling med utendørs plaskebasseng, dampbad og en finsk sauna.

– Dette er et stort steg for Strawberry i Finland. Å få inn dette jumbohotellet i portfolien, viser at våre vekstambisjoner i det finske markedet er seriøse. Vi har også nylig signert hotell i Turku og Hyvinkää, som viser at vi også skal vokse ut av Helsinki. For å oppnå disse målene, trenger vi det solide fundamentet vi nå har på plass med våre tolv hotell i sentrum av Helsinki og fire her ved flyplassen, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Strawberry.

Her kan gjestene nye en cocktail mens de skuer ut på rullebanen.

Hele portfolioen på plass

Med Quality Hotel Sveitsi, Clarion Collection Hotel Katajanokka og nå også Comfort Hotel, er alle de ulike kjedene i Strawberry-porteføljen introdusert i Finland. 

I tillegg til det nybygde hotellet, er man i sluttfasen av å rebrande GLO Hotel Airport inne i terminalen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal.

– Det er en ære å få ansvaret for å lansere disse to merkevarene i det finske markedet. Vi vet allerede at både Comfort Hotel og Comfort Hotel Xpress er høyt verdsatt blant gjester som bare ønsker det nødvendige, presentert på en måte som tar hensyn til miljøet og til lommeboka. Vi er det perfekte valg for de som prioriterer å sove lenger før de skal reise, de som ankommer sent og trenger en seg, eller vennegrupper og idrettslag på våre XXL-rom til åtte personer, sier Jenni Javanainen, som er direktør for begge Comfort Hotel.

Comfort Hotel Helsinki Airport og Clarion Hotel Helsinki Airport deler samme tak og vil samarbeide tett, sier Strawberry. Til sammen kan hotellene huse over 1500 gjester. Sammen med Clarion Hotel Aviapolis og Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, vil den totale kapasiteten gjøre Vantaa og Aviapolis til det Strawberry selv mener er Finlands beste konferanse- og eventområde.

Powered by Labrador CMS