Vant i Paris
Kokkekonkurransen gikk ut på å tilberede en hovedrett med garnityr hvor norsk kveite var hovedråvaren samt dessert på fem timer.
Som yngste deltager og ikke minst eneste jente i konkurransen gikk altså Innerå til topps. Og det i skarp konkurranse med deltagere fra 15 nasjoner.
Dommerpanelet besto av Frankrikes fremste kokker og ble ledet av den verdensberømte kjøkkensjefen Pierre Gagnaire
Kari Innerå arbeider til daglig ved Gastronomisk Institutt i Stavanger og har arbeidet der i snart to år. ”Kari er noe så sjelden som en ung kvinnelig kokkekomet” sier Dag Terje Solvang, administrerende direktør ved Gastronomisk Institutt AS. Tross sin unge alder har Kari utmerket seg som et av de virkelig store talentene innen faget. Hun har gode plasseringer fra samtlige nasjonale konkurranser de siste årene, og var også den eneste og yngste jenta noensinne til å konkurrere om å være Norges deltager til Bocuse d’Or. Kari Innerå bor i Stavanger, men er født og oppvokst på Andørja i Troms.
Og her er Innerås vinnermeny:
Bakt småkveite , kamskjellgalette
Nepe ” throphee passion 06”
Grateng med kveite og skorsonne Norvegienne
Champignons & sitrus løk
Vahlrona caraibe sjokolade mousse
Mandel og grand marnier bavaroise
Mandelbunn - biscuit
Sitrussalat, annanas carpaccio
Appelsin, Grand Marnier sauce