Lager kokebok på rekordtid

Publisert Sist oppdatert

Den 14. februar 2006 står 10 kokker fra Det Norske Kokkelandslaget på konkurransekjøkkenet til 4 messer. De har med seg mengder av deilige grønnsaker, litt fersk fisk og noe kjøtt. Resultatet skal denne gang bli en flott kokebok a là minute, med grønnsaker som hovedtema. Målet er 150 oppskrifter, og samtlige retter skal lages denne dagen.

Hele produksjonen av boken skjer under 4 messer. Rettene produseres, skribentene følger nøye med for å få med seg detaljene i kokkenes kreasjoner, oppskrifter lages, anretninger fotograferes og materiell digitaliseres for så å klargjøres til trykkeriet. Boken trykkes om natten, blir innbundet og ferdiggjort.

Torsdag morgen den 16. februar er boka klar for salg!

Overskuddet av salget går denne gang til Kirkens Nødhjelp. I 2000 gjorde Det Norske Kokkelandslaget et lignende stunt, den gang ble resultatet kr. 500000,- til hjerte- og kreftsyke barn. Ambisjonene er ikke lavere for det kommende kokebokprosjektet.

Thumbnail Image: