HAR BAR: Daglig leder Mathias Hessselmann i Smartbar poserer i en oppslått bar på Umami Arena.

Fra bar bakke til full bar på 60 sekunder

– Trenger du bar, men har ikke plass? No problem!

Publisert

Mathias Hesselmann strekker seg stolt over bardisken. Han har akkurat demonstrert for Hotellmagasinet hvordan en tilsynelatende plate-stabel er blitt til en seks meter bardisk på bare 60 sekunder.

– Perfekt for virksomheter som vil ha bar, men ikke har lagringsplass. Særlig innenfor kurs- og konferanse har vi mange kunder, sier den tidligere bartenderen, nå daglig leder av Smartbar.

Vitale mål

Smartbar kommer i en eller to stasjoner. Sistnevnte har følgende mål sammenslått/oppslått:

Bredde: 73 cm/150 cm

Lengde: 150 cm/320 cm.

SAMMENLEGG-BAR: Ett minutt tar det fra du åpner futteralet til baren er klar.

Total salgsflate/bardisk er altså på seks meter, og modulen har to komplette arbeidsstasjoner.

Den norskproduserte baren leveres i grå aluminium, opal akryl og med RGB led-lys som standard. Baren låses med bremser på åtte hjul.

– Da er den som en stasjonær bar solid og stabil nok til at den ikke beveger seg ved trykk mot baren eller ved blending, sier Hesselmann.

«Ekstrautstyr».

Arbeidsbenken er laget i syrefast, rustfritt stål. Høyre og venstre side av benken er tilrettelagt for bruk av 1/1 gastronombakk for isbiter. Midtparti er tilrettelagt for 1/3 gastronombakk. Under arbeidsbenk er det uttak for fire 230 el., innfesting for kassaskuff høyre og venstre side. I tillegg kommer nedfellbare glassracks med tre glasshyller på høyre og venstre side.

– Blant annet, påpeker Hesselmann.

Smartbar tilbyr mye «ekstrautstyr», og en standard bar med to stasjoner begynner på 130.000 kr.

Powered by Labrador CMS