- Smaker bedre med sølv

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Th. Marthinsen har inngått en samarbeidsavtale med den ærverdige Strand restaurant, med Tom Victor Gausdal og Stian Floer i spissen.

I forrige uke arrangerte Th.Marthinsen en presselunsj på Strand restaurant med fokus på nettopp sølvbestikk. Gausdal og Floer sverger til sølv, og bruker sølvbestikk fra Th. Marthinsen i sin restaurant. De to kokkene har jobbet på kjente restauranter og skrevet en rekke prisbelønte kokebøker. Gausdal har også en annenplass fra Bocuse d'Or, var dommer i MasterChef Norge på TV3 og er aktuell med TV2-serien Til bords med fienden.

Mat smaker bedre med sølv, sier Tom Victor Gausdal i en pressemelding. Dette fordi sølv ikke har noen smak, i motsetning til stål.

 

Trendforsker Lisbeth Larsen uttalelse tidligere i år følgende om trendene fremover:  «Den kjølige minimalismen er på vei ut. Det er det opprinnelige, det fornuftige og det håndlagde som gjelder. Vi kjøper ikke lenger det som varer kun en sesong, produktet skal være evigvarende og ha en historie bak. Sølvbestikket tar vi like gjerne frem til hverdag og til fest.»

Th. Marthinsen har 21 ulike mønstre, alt fra det gamle klassiske til det rene og moderne. Alt sølv fra Th. Marthinsen går i oppvaskmaskinen. Jo oftere man bruker bestikket jo mindre vedlikehold trenger det.

På presselunsjen ble det presentert ulike bord, til inspirasjon for 17. mai eller andre hyggelig anledninger. 

Teaser:

Th. Marthinsen har inngått en samarbeidsavtale med den ærverdige Strand restaurant, med Tom Victor Gausdal og Stian Floer i spissen.

Main Image:
Thumbnail Image: