Atteroth ny direktør i First Hotels

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har First Hotels utvidet hotellporteføljen vesentlig. Nå er Daniel Atteroth (44) ansatt for å føre den positive trenden videre.

Hotellkjeden vokser som aldri før og har i inneværende år fått nye hoteller i Sverige, Norge, Spania og på Island.

– Vi er i positiv utvikling og har mål om ytterligere vekst i alle markeder vi er representert. Som VP for Business Development, får Daniel en nøkkelrolle i First Hotels’ videre posisjonering. Med de kvalitetene og den erfaringen han besitter, er jeg sikker på at han vil mestre denne rollen, sier Roar Ingdal, administrerende direktør for First Hotels.

Atteroth går inn i stillingen 12. januar.

Hjem til hotell

Atteroth har lang fartstid fra hotellbransjen og har blant annet erfaring fra Hilton, Scandic og Radisson. Han kommer fra jobben som General Manager for Lauritz.com i Sverige.

– First Hotels er blant de mest spennende og innovative hotellkjedene i Skandinavia. Gjennom årene har de gang etter gang utfordret bransjen og vist at de tør å tenke nytt. Dessuten ser jeg ser frem til å komme tilbake til hotellnæringen, en bransje jeg har mer enn 20 års erfaring fra, sier Atteroth.

En av hans viktigste oppgaver blir å fortsette veksten.

– First Hotels har et solid varemerke og er godt posisjonert for videre vekst. Hotellkjeden har et effektivt distribusjonsapparat, en resultatorientert salgsavdeling og er godt synlige i markedet.

Daniel Atteroth tar over stillingen som VP Business Develpmoent etter Lennart Johansson. Sistnevnte forlot First Hotels 1. november da han begynte som kommersiell direktør for Norges Varemesse.

 

Powered by Labrador CMS