Hun skal lede Scandic Brennemoen

I midten av september 2018 åpner Scandic Brennemoen dørene for de første gjestene. Byggeprosessen er godt i gang og nå er hotelldirektør Marit Bjørnland på plass.

Publisert

– Dette blir min femte hotellåpning, og jeg føler virkelig at jeg har kommet hjem igjen og er i mitt rette element, sier Marit Bjørnland.

Bjørnland har jobbet i hotell- og reiselivsbransjen i mer enn 20 år, og hun er entusiastisk over alle mulighetene som ligger i det å forme et hotell fra starten av. Spesielt viktig ifølge henne er det å være med å sette en god arbeidskultur med gode rekrutteringer.

– Hotellet vil få ca. 20 ansatte, og det å sette sammen det rette teamet til åpning har min høyeste prioritet akkurat nå. Å drive hotell handler om å skape de gode møtene mellom gjest og ansatt, og da søker vi etter medarbeidere som ønsker å yte den servicen som våre gjester fortjener og forventer når de besøker oss, fortsetter den nyansatte direktøren.

Skal sette Indre Østfold på kartet

Scandic Brennemoen ligger midt mellom Askim og Mysen i Indre Østfold, 45 minutter fra Oslo og med kort kjøreavstand til Follo og de andre Østfold-byene. Hotellets plassering tett på E18 gjør hotellet lett tilgjengelig for gjester fra Oslo og Akershus, som resten av Østfold og Sverige. Bjørnland gleder seg til å bidra til å sette Indre Østfold enda mer på kartet.

– Indre Østfold som konferansedestinasjon er nok et ubeskrevet blad for mange fra Oslo-området, men med enkel adkomst, stor gratis parkering, flotte fasiliteter og gode samarbeidspartnere er jeg helt sikker på at vi skal bygge opp regionen som et attraktivt og spennende sted å arrangere møter og konferanser.

En møteplass

I tillegg vil lokalmarkedet bli viktig for hotellet, og Bjørnland lover at hotellet vil jobbe for å få en solid lokal forankring med dyktige samarbeidspartnere, og med å bygge gode, lokale relasjoner.

– Scandic Brennemoen skal være en møteplass for lokalbefolkningen når de ønsker å spise en bedre middag eller våkne opp til den berømte Scandic-frokosten. Her kan man like gjerne feire bryllup og konfirmasjon som arrangere møter eller kick off med bedriften.

Fakta Scandic Brennemoen

Det er Norlandia Hotel Group som bygger hotellet sammen med Brennemoen Eiendom AS. Hotellet blir en del av Scandic, gjennom en franchise-avtale mellom Scandic Hotels og Norlandia Hotel Group.

Scandic Brennemoen får 100 rom og 200 senger. Hotellet vil også ha en restaurant med plass til rundt 150 gjester og en konferansesal for nærmere 200, samt en rekke mindre møterom.

Brennemoen ligger i et område med næringsaktivitet hvor det ventes flere større utbygginger de nærmeste årene, og hotellet får en sentral beliggenhet ved E18. Forventet åpning er medio september 2018.

Powered by Labrador CMS