Sunn satsing på Børsparken

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Comfort Hotel Børsparken vil gi gjestene "Mykje Meir" og satser på å bli det sunneste alternativet for folk som har lite tid til trening. 

13. mars var det offisiell åpning av det nyrenoverte Comfort Hotel Børsparken, nærmeste nabo til operaen i Oslo. På det urbane hotellet får gjestene tilbud om helt nye og unike treningsfasiliteter. 

 

-  Jeg har ikke vært på alle hotelltreningsrom i Norge, men jeg tror ikke det finnes noe som er bedre enn vårt. Det er plass til 40 mennesker der samtidig, den har topp moderne kinesis treningsmaskiner og i tillegg har vi Mykje Meir, sier konserndirektør Thomas Westergaard i en pressemelding.

Mykje Meir med Yngvar Andersen i spissen, kjent blant annet fra programmet Puls på NRK, har inngått avtale med Comfort Hotel Børsparken og vil tilby gratis gruppetimer og individuelle timer til gjester og ansatte.

-      Da vi så planene for satsingen på Comfort Børsparken var vi ikke i tvil om at dette ville vi være med på. Vi ønsker å bringe trening til de steder hvor menneskene møtes, og med fasilitetene som finnes på Comfort Børsparken så har vi de rette rammene for å levere et fantastisk produkt, sier Andersen.

Teaser:

Comfort Hotel Børsparken vil gi gjestene "Mykje Meir" og satser på å bli det sunneste alternativet for folk som har lite tid til trening. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Comfort Hotel Børsparken er nyåpnet som et trendy byhotell med gode treningsmuligheter. (Skjermpdump fra choice.no)