Nytt Rezidor-hotell i Polen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Rezidor Hotel Group som er et av verdens raskest voksende hotellselskaper, lanserer nå sitt niende hotell i Polen og det anre hotellet i Warzawa. 

Jan III Sobieski Hotel i Warszawa har nylig blitt kjøpt opp av den norske Wenaasgruppen. Wenaas vil fortsette det omfattende og pågående renoveringsprogrammet hotellet holder på med.
– Med sine 17 anlegg er Wenaasgruppen den største aksjonæren i The Rezidor Hotel Group. Vi er svært takknemlige og glade for å ytterligere kunne styrke vårt samarbeid, og vi ser også frem til å videreutvikle vår portefølje i Polen - et land som er i rask vekst, sier Kurt Ritter, Rezidors President & CEO.
 
Radisson Blu Sobieski Hotel har 435 rom og blir innlemmet i varemerket i tredje kvartal 2011. Radisson Blu er en del av Rezidor Hotel Group og er det største varemerket innen luksushotell i Europa. Hotellet besitter moderne arkitektur og design, et innovativt servicekonsept og er velkjent for sin ”Yes I Can!”-serviceholdning.  
 
Royale aner
Anlegget er i dag kjent som Jan III Sobieski Hotel, Warszawa. Det ble designet og bygget i 1992 av et østerrisk-polsk team, og er oppkalt etter Sobieski, en av Europas største monarker. Sobieski styrte Polen i 22 år på 1600-tallet. Etter hans seier over det Osmanske riket i slaget ved Wien, ble han hyllet som frelser av europeisk kristendom.
 
Fasilitetsrikt
Når renoveringsarbeidet er fullført i 2015, vil Radisson Blu Sobieski Hotel ha 467 rom med Radissons velkjente tjenester, som blant annet gratis tilgang til bredbånd.
Hotellet vil også ha to restauranter, en salong, et velværeområde med boblebad, sauna og treningsrom, butikker og et av de største konferansesentrene (1400 kvm) i Warszawa.

Unik plassering
Hotellet ligger i den sørlige delen av Warszawas sentrale forretningsområde, og er et perfekt komplement til det eksisterende Radisson Blu-hotellet i Warszawa, som ligger bare 4 km unna. Warszawa Fryderyk Chopin Airport ligger 7 km fra hotellet og bare 1 km unna ligger byens sentrale jernbanestasjon. Bygningen har en fremtredende plassering ved hovedveien i et særpreget området som allerede har blitt et lokalt landemerke.

Teaser:

Rezidor Hotel Group som er et av verdens raskest voksende hotellselskaper, lanserer nå sitt niende hotell i Polen og det anre hotellet i Warzawa. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Den norske Wenaasgruppen har nylig kjøpt Radisson Blu Sobieski Hotel som i dag er kjent som Jan III Sobieski Hotel, Warszawa. Det ble designet og bygget i 1992 av et Østerrisk/Polsk team, og er oppkalt etter Sobieski, en av Europas største monarker.