Nytt flaggskip i Uppsala

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Radisson Blu Uppsala Hotel er det første internasjonale hotellet i Uppsala, og skal appellere til så vel forretningsreisende som ferierende.

Hotellet er det nye flaggskipet i Winn Hotel Group, og det nest største hotellet i Uppsala. Det ligger i umiddelbar nærhet til Resecentrum, nitten minutter med tog fra Arlanda flyplass, og minutter unna shopping og kulturopplevelser. Nærmeste nabo er Uppsala Konsert og Kongress, byens ubestridte kongressenter og møtelokale.

Hotellet har 185 rom og suiter, og utsikt over vakre Uppsala og folkelivet rundt Resecentrum.

– Vi satser på å bli det ledende hotellet i Uppsala og vi vil bidra til å forsterke byen som en attraktiv destinasjon, sier Ann-Sophie Myrefelt, hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Uppsala, i en pressemelding.Historie

Uppsala er en av Sveriges eldste byer. Besøkende kan nyte godt av spennende restauranter, små unike butikker og trivelige steder som Linnés Hager og Museum, eller man kan vandre rundt og suge inn atmosfæren i studentbyen. Det nybygde Radisson Blu Hotel Uppsala har en moderne og åpen lobby, lounge og bar. Både suitene og superiorrommene ligger i syvende etasje med store lyse vinduer og private terrasser med nydelig utsikt over byen. Suitene er på 43 kvm og består av soverom med kling size seng, TV, bad med både badekar og dusj samt et hverdagsrom med TV og sofagruppe. Sofaen kan gjøres om til en 140-seng. Alle rom har gratis trådløst nettilgang, noe som forøvrig er standard på alle Radisson Blu sine hoteller. Hele hotellet er innredet av DOOS arkitekter som er velkjente i hotellverden for sine mange prosjekt.Picnic restaurant
I den vakkert designede restauranten Picnic, kan man gjøre kulinariske utflukter til nær sagt alle verdens hjørner. Picnic kan ta imot opp til 150 gjester, og har også en loungedel som passer for selskap som vil mingle for seg selv. Her serveres både hotellets berømte frokost, lunsj, brunch i helgene, samt a la carte, noe som gjør restauranten til den naturlige møteplassen for både lokalbefolkning og gjester.


 

Teaser:

Radisson Blu Uppsala Hotel er det første internasjonale hotellet i Uppsala, og skal appellere til så vel forretningsreisende som ferierende.

Main Image:
Thumbnail Image: