Svensk nykommer frister med utsikt til København

Park Inn by Radisson åpner nytt hotell i Lund.

Publisert Sist oppdatert

Park Inn by Radisson åpner, sammen med Winn Hotel Group, nytt hotell i historiske Lund i Skåne i Sverige. Hotellet er 10 etasjer høy og har 192 rom og suiter. Det blir kjedens 12. hotell i Norden, heter det i en pressemelding.

Hotellet ligger 30 minutters kjøring fra flyplassen Kastrup i København og 10 minutters kjøring fra Malmö. Fra toppetasjen er det utsikt over både Lund, Malmø og den danske hovedstaden.

Park Inn by Radisson Lunds administrerende direktør Charlotta Olsson er entusiastisk over det nye hotellet,

– Jeg er både spent og stolt over og endelig kunne åpne dette fantastiske hotellet, som vi skal jobbe for skal bli det mest populære møtestedet i Lund. Vi går en fantastisk spennende tid i møte, og vi gleder oss til å gi våre gjester en unik opplevelse, sier hun.

Alle rom har internett med høy hastighet og flatskjermer, samt varme drikkevarer og frokost inkludert i prisen. Hotellet har også treningssenter og sauna, samt Aperitivo Restaurant & Bar.

Hotellet ligger i gåavstand til Lund sentrum og de historiske middelalderbygninger, som ligger ved domkirken. Lund er Sveriges nest eldste by med over 1000 års historie, og var i lengre perioder både kulturelt sentrum - og hovedstad for Danmark, da Skåne fremdeles lå under Danmark.

I dag er byens hyggelige og historiske gater et hjem for rundt 110 000 innbyggere. Mange av dem arbeider eller studerer ved et av byens to universiteter.

Park Inn by Radisson Lund har sju konferanselokaler med plass for opp til 150 deltakere. Hotellet ligger nært Ideon Science Park, som huser flere store internasjonale virksomheter som TetraPaks sitt hovedkontor og Sony Mobiles utviklingsavdeling.

 

Powered by Labrador CMS