Ordfører Jarle Aarvoll klipper båndet med hotelldirektør Jørgen Christian Lindstrøm.

Storslått åpning i Sogndal

Torsdag 9. mai feiret over 200 gjester innvielsen av nye Quality Hotel Sogndal som etter en omfattende utvidelse og renovering kan skryte av å være det største hotellet mellom Bergen og Trondheim.

Publisert

Etter 16 måneder med utbygging og renovering kunne Quality Hotel Sogndal ønske gjestene velkommen til den offisielle åpningen av hotellet.

- Dette måtte vi selvsagt markere og vi inviterte derfor 200 kunder, samarbeidspartnere, venner og ansatte til en storslått feiring av det nye Quality Hotel Sogndal, sier hotelldirektør og eier Jørgen Christian Lindstrøm.

Han har selv investert totalt 200 millioner kroner i hotellet som inkluderer et nytt bygg og renovering av eksisterende, 111 nye hotellrom og ny konferansesal på 500 m2. I tillegg til satsingen på rom og konferanse, har de tre restaurantene La Pergola, Vågal Burger og Gin samt Eppel Bar og Restaurant fått en oppgradering og ny drakt.

NB: Saken fortsetter under bildet.

- Topp moderne

Det var mye folk samlet til innvielse av det nye hotellet i Sogndal.

- Vi er klare for fremtiden. Med utbyggingen og renoveringen kan vi tilby gjestene våre et topp-moderne hotell i hjertet av Sogndal, 226 fantastiske hotellrom med utsikt til fjell og fjord, innovative konferansefasiliteter og med en utvidet konferansesal på 500 m2 er totalkapasiteten for konferanser på hele hotellet opptil 1000 gjester. Quality Hotel Sogndal er nå regnet som det største hotellet mellom Bergen og Trondheim, sier Lindstrøm stolt.

Markeringen ble innledet med lunsj, etterfulgt av foredrag om ‘arbeidsglede og motivasjon’ med psykolog Trond Haukedal. Arrangementet fortsatte videre med en offisiell åpningsseremoni med ordfører Jarle Årvoll før gjestene fikk servert en 3-retters festmiddag i den nye storsalen. Konferansier Arne Hjeltnes loset gjestene gjennom dagen og lokale sangtalenter med band fra Sogndal sto for deler av det musikalske under feiringen. Lykkeønskningene og gratulasjonene fra næringslivet, ansatte, lokalbefolkning og lokale samarbeidspartnere var mange.

- Gratulerer med en imponerende og usedvanlig stødig og velregissert satsing de siste 28 årene, og til lykke med åpningen av et utrolig viktig, revitalisert fyrtårn for lokalsamfunnet, regionen og reiselivet i hele Sogn, sier reiselivsdirektør Ståle Brandshaug.

Fakta:

226 hotellrom

9 møterom

500 m2 storsal

3 restauranter - La Pergola, Vågal Burger & Gin, Eppel Bar

800 m2 hageanlegg

Parkeringskjeller med 125 parkeringsplasser

Powered by Labrador CMS