NYTT: Ringnes Brygghus i Thorvald Meyers gate i Oslo.

Plankekjøring for Ringnes

På nye Ringnes Brygghus, i de gamle bryggerilokalene på Grünerløkka, kan du nå fråtse i både spennende øl og matchende, lekre smørbrød – servert på full eller halv planke. De kunnskapstørste skal også få sitt gjennom ulike typer kursing.

Publisert

Ringnes Brygghus med tilhørende mikrobryggeri åpnet dørene tirsdag forrige uke, og er et sted hvor alle kan lære mer om ølkultur og ulike brygg, og ikke minst nyte spennende smørbrød.

For øl og brød går hånd i hånd, skal vi tro Ringnes. Brygghusets valg av mat er derfor ikke tilfeldig. Brød lages av de samme ingrediensene som øl, og med åtte ulike sesongbaserte varianter smørbrød pluss tre typer toast, er det alltid noe nytt for gjestene å prøve. Ringnes Brygghus har spesialtrente ølverter som kan hjelpe deg å finne de perfekte kombinasjonene av smørbrød og øl.

Guidet smaking

FULL PLANKE: Slik ser det ut akkurat nå når du bestiller "Full planke".

De som er ekstra eventyrlystne kan også kjøpe halv eller full planke med tre eller seks halve smørbrød for å smake seg gjennom de mange spennende kombinasjonene på menyen.

Hver fredag klokken 17.00 er det også mulig å oppleve en guidet smaking med en planke ulike øl brygget på huset, sammen med en full planke smørbrød spesielt utvalgt for å matche det som er i glassene. I tillegg er det mulighet for drop-in ølsmaking hver torsdag, fredag og lørdag.

Nye menyer med jevne mellomrom

Alle smørbrødene bruker dansk rugbrød som base, og akkurat nå inneholder menyen alt fra ølbraisert kalkun og kirsebærmarinert sild til gravet elg og hønsesalat. For de som er søtmonser finnes det også tre ulike dessertvalg.

Både smørbrød- og ølmeny vil byttes ut med jevne mellomrom, avhengig av sesongvarer og hva brygghusets mikrobryggeri har på gang. I tillegg finnes det alltid øl fra gjestebryggerier å få.

Powered by Labrador CMS