TRENGER MER PLASS: Scandic Brennemoen åpnet i november 2018. I lang tid har det vært diskusjon om at hotellet trenger flere rom, og nå settes arbeidet snart i gang.

Hotellet fra 2018 utvider med 50 rom

Stor pågang gjør at Scandic Brennemoen trenger mer plass.

Publisert Sist oppdatert

Scandic Brennemoen:

Sted: Mysen, Indre Østfold.

Antall rom: 99.

Direktør: Mette Eklund.

Eier: Norlandia Hotel Group.

I oktober 2018 åpnet Scandic Brennemoen med 99 rom og kurs- og konferansefasiliteter midt mellom Askim og Mysen i Indre Østfold, 45 minutters kjøring fra hovedstaden.

Hotellet har vært en suksess til nå, skal vi tro direktør Mette Eklund (51).

STORTRIVES: Direktør Mette Eklund har vært på Brennemoen siden åpning i 2018.

– Det går veldig bra hos oss. Vi har mye fullt i ukedagene Jeg har vært med siden åpning, og det gjør at en får et nært forhold til arbeidsplassen. Det er stort behov for flere rom, sier hun til Hotellmagasinet.

I tillegg til utvidelse av 50 dobbeltrom, er det også snakk om et mulig nytt møterom i førsteetasje. Går alt etter planen starter arbeidet i løpet av høsten.

Eklund forteller at det gjennomføres mange konferanser på hotellet, og at mange setter pris på at det ikke er mulig å «stikke av» til et annet sted når en er her.

– Har vi 60-80 personer på konferanse, så mister vi mange business-reisende fordi vi ikke har mer romkapasitet, sier Eklund, som har vært direktør på hotellet siden 2020.

Adm. direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs, sier til Hotellmagasinet at utvidelsesplanene har vært der i lang tid: 

– Vi har hatt en veldig god utvikling på Brennemoen, og allerede fra start la vi grunn til at det var mulighet for utvidelse med 50 rom. Hotellet har vært en kjempesuksess i en region i rivende utvikling. Det er derfor riktig timing å sette i gang. 

Hotellet har 20 årsverk. Eklund har jobbet nesten halve livet i hotellbransjen, og er bosatt i Trøgstad.

– Vi er ingen feriedestinasjon, så det har vært en litt roligere sommer. Men tar seg nå opp igjen for fullt, sier Mette Eklund.

NYTT OG FLOTT: Hotellet fra 2018 ligger 45 minutters kjøring fra Oslo, og har svært stor pågang av gjester i midtukene.
Powered by Labrador CMS