Dag to av NM i kokkekunst er i gang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

De seks siste kandidatene er nå i gang med sine retter for å overbevise dommerne om at de har fortjent å ta med seg Kongepokalen hjem fra kveldens premieutdeling. Blant disse er fjorårets NM-vinner Christian Pettersen fra Stavanger konserthus (bildet).  

Samtidig med at kokkene forbereder sine retter - blant annet med reinsdyrfileet - så er det også servitører som konkurrerer om NM tittel for servitører.

De skal dekorerer border, dekke på med glass og bestikk og velge ut viner til menyene som presenteres av kokkene. Det er også disse servitørene som bærer ut maten på de bordene som er forbeholdt de som ikke er dommere, men et bredt sammensatt smakspanel av dommere.

Mens fagfolket utkjemper sine kamper om å bli best er det en hel del leverandører som viser fram det de har å tilby bransjen i en fullsatt hall som i går hadde hyggelige 1800 besøkende.

Se dagens videoer på YouTube:

NM i kokkekunst - tittelforsvarer og nordisk mester Christian Pettersen

NM for servitører

Teaser:

De seks siste kandidatene er nå i gang med sine retter for å overbevise dommerne om at de har fortjent å ta med seg Kongepokalen hjem fra kveldens premieutdeling. Blant disse er fjorårets NM-vinner Christian Pettersen fra Stavanger konserthus (bildet).  Linker til YouTube-videoer i saken!

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Fjorårets NM-vinner Christian Pettersen fra Stavanger konserthus.