TAR SATS: Marianne Orderud har lommene fulle av erfaring. 1,. januar neste år går hun inn i ny lederstilling hos Strawberry.
TAR SATS: Marianne Orderud har lommene fulle av erfaring. 1,. januar neste år går hun inn i ny lederstilling hos Strawberry.

Marianne går fra SATS til Strawberry

Marianne Orderud blir ny VP Marketing & Digital Sales i Strawberry.

Publisert

Med Orderud på laget rigger Strawberry for ytterligere vekst, og ambisjonene for fremtiden er større enn noen gang. Hun starter i stillingen 1. januar 2024, hetet det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Navnebyttet som ble gjennomført mai 2023, markerer en ny visjon for selskapet som i dag har 230 hotell, 122 restauranter og 21 spa. Med nye partnere i lojalitetsprogrammet og en ambisiøs vekststrategi, skal Strawberry være inngangsportalen til de beste opplevelsene over hele Norden. 

Orderud kommer fra stillingen som marked- og kommunikasjonsdirektør for Norden i SATS, og har utdanning fra Befalsskolen for Infanteriet i Trondheim, samt en Bachelor som Sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere jobbet i blant andre Microsoft og Tele2, henholdsvis med salg, markedsføring og merkevare.

– Vi er svært glade for å få Marianne med på laget. Med hennes erfaring har vi fått en kandidat med bred erfaring og stor kunnskap. Sammen med et fantastisk team vil Marianne være en nøkkelperson for videre utvikling og vekst i Strawberry, sier Carl Oldsberg, CEO i Eberry. 

I fem år jobbet Orderud blant annet i SAS, der hun var markedssjef og en del av det globale salgs- og markedsteamet med ansvar for kommunikasjon og utvikling av merkevaren SAS. I løpet av denne perioden lanserte selskapet blant annet kommunikasjonskonseptet “We are travelers” og ny visuell identitet. 

Siden 2018 har Orderud jobbet i SATS som markeds- og kommunikasjonsdirektør, med hovedansvar for blant annet SATS merkevare og kommersielle agenda på tvers av de nordiske landegrensene. 

– Jeg er stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Jeg ser frem til å bidra til ytterligere styrke Strawberry sin posisjon i det som er en spennende fase for selskapet. Det er med masse energi, engasjement, et varmt bankende hjerte og en litt rebelsk holdning jeg vil gå inn i dette arbeidet, sier Marianne Orderud. 

Powered by Labrador CMS