NY JOBB: Lene Tveit er ny hotellsjef for to av Bergens to Magic-hoteller med tils ammen 145 rom.

Lene skal styre to Magic-hoteller

Kommer fra stillingen som resepsjonssjef på Hotel No.13, Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Lene Tveit blir ny hotellsjef for Magic-gruppens to av tre hotell i Bergen sentrum, Magic Hotel Korskirken og Magic Hotel Xhibition fra september. Hotellene har til sammen 145 rom, heter det i en pressemelding fra Magic Hotels

Lene Tveit har utdanningsbakgrunn og arbeidserfaring innen turismeopplevelser og hotell-ledelse - og har jobbet i ulike stillinger på både små og store hotell, Hurtigruten, og Finsehytta. På denne måten har hun samlet verdifull erfaring fra arbeidsplasser med svært ulik dynamikk, kundebase og arbeidsoppgaver, heter det i pressemeldingen.

– Som person er Lene imøtekommende og serviceinnstilt, og hun vil være en viktig del av vår videre utvikling. En av hennes sterkeste tillærte egenskaper er å håndtere arbeid i høyt tempo, ha oversikt, og sjonglere flere arbeidsoppgaver parallelt, Vi er svært stolt over at Lene Tveit nå tar spranget videre med oss som hotellsjef, sier direktør for Magic-hotellene, Mona Sandvik.

Magic Hotels er et rendyrket Bergen-konsept. 

– Vi skal gjennom kommunikasjon i egne kanaler vise at vi kjenner vår egen by, og vi er derfor et naturlig valg for å få maksimalt ut av oppholdet. Korskirken utvikles videre som et boutiqe-hotell, og ligger i et gammelt steinbygg i den historiske delen av sentrum omkranset av en rekke spisesteder, samt egen bargate innendørs, legger Sandvik til. 

Som ikke det er nok satser Xhibition, som ligger på toppen av et av byens kjøpesenter,  nå på digitalisering med blant annet Mobile Key og selvinnsjekk.

Powered by Labrador CMS