NYE UTFORDRINGER: Maud Haldorsen leverte knallsterke resultater på Bergen Harbour Hotel. Nå er 33-åringen klar for storsatsingen Magic Hotel Kløverhuset i Bergen.

Maud er den nye sjefen på Magic Hotel Kløverhuset

Storsatsingen i Bergen har 137 rom og 20 leiligheter.

I april 2022 startet Maud Haldorsen som hotellsjef på Bergen Harbour Hotel, og oppnådde rekordresultater både når det gjaldt omsetning, resultat og belegg.

Fra 1. august blir Magic Hotel Kløverhuset i Bergen Mauds nye arbeidssted. Hotellet er en del av Magic Hotels som har totalt 519 rom fordelt på fire hotell i Bergen.

– Da Magic-kjedens hotelldirektør Mona Sandvik kontaktet meg og forklarte hvilket hotell det gjaldt, takket jeg ja umiddelbart, sier Maud Haldorsen i en pressemelding fra Magic Hotels.

Designet av berømt amerikaner

Magic Hotel Kløverhuset har i sommer utvidet med nye hotellrom og nye serveringsteder, og har nå oppgraderte tilbud innen overnatting, servering og handel. Med utsikt over Vågen og i tilknytning til lobbyområdet er Sjø Mat og Vinbar nettopp åpnet. 

KULT DESIGN: Det er rimelig magisk stemning på Hotel Kløverhuset i Bergen. Hotellet har 137 rom og 20 leiligheter, i tillegg til spisesteder og to takterrasser.

Restauranten vil fokusere på sjømat med lokale- og regionale tradisjoner inspirert av impulser fra hele verden. I tillegg finner du her Kava Roofgarden og Duggfrisk. Kava Roofgarden ligger i 8. etasje med to takterrasser og panoramautsikt over Bergen, heter det i pressemeldingen.

De 137 hotellrommene er designet av Karim Rashid, som Time Magazine i 2021 utpekte som den mest «berømte industridesigneren i USA». Kløverhuset har også 20 leiligheter tilknyttet hotellet. 

Mange års erfaring

Maud er utdannet ved Ecôle Hoteliere de Lausanne og Handelshøyskolen BI. Hun ble i 2018 nominert til NHOs Reiselivspris «Reiselivets unge ledertalent», og har også vært engasjert som ambassadør for NHO Reiseliv og vært styremedlem i NHO Reiseliv Midt-Norge.  

VELKOMMEN INN: Magic Hotels har fire hotellet i Bergen. Målet til kjeden er å tilby gjestene en opplevelse utenom de vanlige.

Siden hun var 22 år har hun vært hotellsjef i familiebedriften Hotell Geiranger, hvor hun også var medeier. Etter mange gode år ble hotellet solgt ved nyttår 2019/2020. Familien drev hotellet i 30 år, så Maud har vokst opp i hotellkorridorene og bidro i familiebedriften fra ung alder.

– Vi er stolte over at hun nå blir med å lede den videre magiske reisen med å skape et utmerket og spennende konsept hvor handel, overnatting, servering, uteliv og opplevelser samlet vil skape attraksjonskraft for det historiske Kløverhuset inn i fremtiden, sier direktør for Magic Hotels, Mona Sandvik. 

Powered by Labrador CMS