VANT: Idunn Nilssen t.v. og Camilla Berg Mårtensson hos kantineaktøren De 3 Stuer vant finalen i kantine-NM.
VANT: Idunn Nilssen t.v. og Camilla Berg Mårtensson hos kantineaktøren De 3 Stuer vant finalen i kantine-NM.

De 3 stuer vant kantine-NM

Idunn Nilssen og Camilla Berg Mårtensson hos kantineaktøren De 3 Stuer er vinnere av årets NM i Kantine.

Publisert

Det var et meget høyt nivå på finalen i kantine-NM, som i ble arrangert for første gang i år. Finalistene imponerte med kreative bidrag, flotte presentasjoner og ikke minst god smak på det som ble tilberedt.

Til slutt var det Idunn Nilssen og Camilla Berg Mårtensson hos kantineaktøren De 3 Stuer som ble utropt til vinnere av årets NM.

Sølvvinnere ble Renate Østmo og Øyvind Raaen fra ISS Grensesvingen, mens Pål Anda og Espen Borsheim Bergsaker fra Toma Forusbeen 78 tok 3. plassen.

Godt team

Idunn og Camilla kjenner hverandre godt. – Vi møttes da vi var 8 år, og vi gikk kokkelinja på Vestby videregående samtidig. Vi har også jobbet sammen før vi begynte i De 3 Stuer, forteller de to.

På spørsmålet om hva som var motivasjonen for å bli med på NM, er begge samstemte på at de ønsker å bidra til å få frem at personalrestauranter er noe annet enn "posemat".

– Vi identifiserer oss med De 3 Stuers konsept; Ekte kokker, ekte råvarer og ekte matglede!

Hva er å det beste med å jobbe som kantinekokk?

Det å utøve kreativ frihet med begrensede budsjettmidler til rådighet er noe vi synes er en positiv utfordring, og selvfølgelig er det motiverende med gode tilbakemeldinger fra våre gjester, sier Idunn og Camilla.