Jespersen inn i ledergruppen

Radisson RED Oslo Økern styrker ledergruppen med Stian Jesepersen.

Den 15 juli åpnet Radisson RED Oslo Økern dørene, et nytt hotell i ett fremtidsrettet bygg på spennende Økern Portal - som driftes av Norlandia Hotel Group (NHG).

Stian har mange års erfaring fra Radisson innenfor kurs og konferansefaget, nå sist som assisterende Meeting & Event manager for hele åtte hoteller i Oslo. Før det satt han som leder for kurs og konferanse avdelingen for Radissons hoteller på terminalen på Gardermoen, skriver Radisson RED Økern i en pressemelding.

Hotellets direktør, Jørgen Holte, er ydmyk og stolt over å få Stian med på laget.

- Det at vi styrker ledergruppen ytterligere med Stian og hans kaliber både med tanke på erfaring og forståelse for faget, som jo faktisk arrangementer er, vitner litt om hvor vi vil med hotellet. Alle som har jobbet med Stian, enten som kollega eller kunde vet at han er hel ved og sørger for at ting går som de skal. Han har en ro, tilstedeværelse og kompetanse vi tror vil utvikle hotellets ansatte og sikre gode arrangementer for kundene, sier han i pressemeldingen.

Radisson RED åpner dørene med 204 rom, fleksible konferanse og event-løsninger, restaurant og en unik toppetasje med Rooftop-bar og uteservering med en fantastisk panorama utsikt over Oslo.

Jespersen startet i jobben 15.august.

Powered by Labrador CMS