Renere bad med nytt porselen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

En ny teknikk sørger for at Ifö nå kan lansere et nytt og mer rengjøringsvennlig baderomsporselen. 

Den nye overflatebehandlingen fra sanitærprodusenten har fått navnet Ifö Clean, og skal gi en overflate som er jevnere og lettere å holde ren enn tradisjonelt porselen. Først ut på markedet med den nye overflatebehandlingen er utvalgte Ifö Sign-produkter. 



Jevnere overflate
Ifö er kjent for sin tidløse skandinaviske design og funksjonalitet innen baderomsinnredning, og har en 70 år lang tradisjon og kunnskap innen VVS, arkitektur, formgivning og innredning. Selskapet holder tradisjonen i hevd ved hjelp av innovative tekniske løsninger på produktene.

Etter flere års utvikling tar selskapet nå i bruk sin helt nye glaseringsteknikk på den keramiske glaseringen av toaletter og porselensservanter. Overflatebehandlingen skal være betydelig jevnere enn tidligere, stå seg bedre mot skitt og dermed være enklere å holde ren. Smusspartikler og belegg får ikke like lett feste på det jevne porselenet. Forutsatt jevnlig rengjøring av overflaten skal det rengjøringsvennlige porselenet også gi produktene lenger levetid. 



To ganger
Tidligere har baderomskeramikk normalt blitt glasert en gang og siden brent en gang til for at man skal få et jevnt og hardt poselen. Den nye tekniske prosessen innebærer at produktene glaseres to ganger og siden brennes en gang. Denne prosenssen skal gi en enda jevnere flate.
- Den nye glaseringsteknikken innebærer store fordeler. Vi får frem et mye jevnere porselen gjennom to glaseringer. Det glatte, jevne porselenet gjør at toaletter og porselensservanter blir betydelig mer motstandskraftige mot smuss og bakterier. Det blir enklere å holde baderommet rent, sier Erika Larsson, produktsjef for Ifö Sanitär AB. 



Bevisste konsumenter
Ifö Clean påpeker at dagens konsumenter har høye krav til design, funksjon og til at de tekniske prosessene skal være miljøvennlige, og ifølge produsenten er den nye overflatebehandlingen utviklet for å ivareta dagens bevisste valg hos konsumenten.

Den nye rengjøringsvennlige overflatebehandlingen finnes nå i de aller fleste toaletter som inngår i Ifö̈ Sign / Ifö̈ Sign Art sortimentet og alle porselensservanter som inngår i Ifö Sign Art.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS