Grafittien inn i kulden

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Etter seks måneders designarbeid, har ICEBAR OSLO fått nytt utseende. Barens nye isdrakt tar deg med på en reise i Oslos gater, sett gjennom grafittikunstneres øyne.

I møte med Torneelvens klare og naturlige is får graffitiens utemmede uttrykt en helt ny drakt. På ICEBAR får besøkende denne sesongen en rundtur i Oslos gater med arkitektur fra Grünerløkka, tredimensjonal graffiti og heftig bystemning. Er du sliten i bena kan du sette deg på t- banen og se ut av vinduet mens du kjører gjennom en av verdens nordligste hovedsteder. FREEZE er et fryst øyeblikk i Oslos gater sett gjennom gatekunstnernes øyne.

-Vi er stolte av å kunne vise frem resultatet av en utradisjonell krysning av kunstformer og gleder oss over at baren er laget av lokale grafittikunstnere i Oslo, sier daglig leder i ICEBAR OSLO, Joachim Langebrekke Larsen.

ICEBAR i Oslo har fått nytt utseende. I midten en av kunstnerne, Andre Eriksen. (Foto: ICEBAR)

Lokale krefter

Grafittikunstnerne Lars Undli og André Eriksen har tryllet vann til praktfulle skulpturer. Sammen med iskunstnerne Michael Nilsson og Sofi Ruotsalainen har de i seks dager jobbet med over 50 tonn naturis, og formet resultatet på ICEBAR OSLO. Også denne gangen er det vann fra den kjente Torneelven i Lappland i Sverige som er omformet til is. Elven er kjent for sin spesielle renhet, og på grunn av sin spesielle sammensetning blir det ikke luftbobler når vannet fryses til is.

 

Kunstnerne

Lars Undli er designer og artist og har over 30 års fartstid som graffitikunstner. Han regnes som en av pionerne innenfor norsk hip hop-kultur. André Eriksen er grafittikunstner og er i tillegg kjent som rapartist og skuespiller.

ICEBAR OSLO har vært et naturlig stoppested for både turister og folk i hovedstaden siden åpningen i 2009. Baren byr på en annerledes opplevelse, og er et populært sted både for jobbarrangementer eller for en fredagsdrink utenom det vanlige.

Teaser:

Etter seks måneders designarbeid, har ICEBAR OSLO fått nytt utseende. Barens nye isdrakt tar deg med på en reise i Oslos gater, sett gjennom grafittikunstneres øyne.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Byen har flyttet inn på ICEBAR. (Foto: ICEBAR)
Powered by Labrador CMS