Designrom på landet

Publisert Sist oppdatert

Jæren Hotell på Bryne er det ledende konferansehotellet på Jæren. Her finner du deg godt til rette i en behagelig og avslappet atmosfære, enten du skal arrangere konferanse eller trenger overnatting i forbindelse med arbeidsreise eller ferieopphold.
På Jæren står naturopplevelsene i kø. Her kan du oppleve fantastiske strender, Høgjæren med fjell og fiskevann, samt noen av landets beste lakseelver. Jæren Hotell tilbyr en rekke aktiviteter, Jærsafari, bølgesurfing, strandfester, linedance, golf, kokkelering, med mer.

Fornyelse

– Hotellet ønsket å fornye seg litt, og ville tilby det lille ekstra til sine gjester. Frank Kiil har lang og god erfaring med hotellinnredning, så han var med å igangsatte hele prosessen. Videre var det Magnar Eikeland AS, sammen med hotellet, som utarbeidet ideene. Fra selve møbleringen til lamper, gardiner, pynteputer og diverse. Selve innredningen kommer fra danske Montana, sier Aileen Viland, interiørkonsulent hos Magnar Eikeland AS.

Det Jærske uttrykket

Rommene er på størrelse med ordinære hotellrom, og litt av utfordringen var å få med hotellets ønsker - hva rommene skulle inneholde - uten at de virket overmøblert. Gulvet er lagt i hvitbeiset eikeparkett, og veggene er malt i hvit-nyanser. Selve møbleringen består hovedsakelig også av eik og hvitt, men det som skiller rommene fra hverandre er temafargene – sort, rødt eller grønt. Fargene går igjen i Tivoli-stolene fra Djob, sengeteppe, pyntepute, Montana-hyllene i garderoben og Flos-lampen.
– Jeg føler at vi løste prosjektet på en veldig grei måte, slår Viland fast. – Det var i tillegg veldig viktig å bevare det Jærske uttrykket, og dermed ble de artige dyrefotografiene, tatt av Ingeborg Skrudland, lagt på sengegavlene.Thumbnail Image: