Straks klart for "Fjols til fjells"

Hvor vanskelig er det egentlig å drive et hotell? Vel, det spørsmålet er det mulig å få et slags svar på i den elleville hotellkomedien Fjols til Fjells som har premiere denne uken.

Publisert

Mange har nok et forhold til filmklassikeren Fjols til fjells fra 1957. Da den ble sluppet ble den en umiddelbar publikums-suksess, og filmen er fortsatt Norges fjerde mest sette kinofilm gjennom tidene.

Nå er nyinnspillingen klar for norske kinogjengere. Og plottet er lagt til hotellbransjen.

SE TRAILER HER:

"Påsken nærmer seg på hotellet i Trysil, og de ansatte gjør seg klare til å jobbe på høygir for at hotellet skal bli historisk: det kan nemlig vinne den gjeve tittelen «Årets påskehotell» for femte året på rad. Men starten på påskeeventyret  får en uventet vending, og plutselig er det opp til resepsjonist Poppe, kokk Morten og renholder Pia å drive hotellet gjennom årets viktigste hotellsesong og hente hjem pokalen. Hvor vanskelig kan det egentlig være å drive et hotell?

Det blir et spinnvilt kaos når forventningsfulle hotellgjester, sinte hyttenaboer, protesterende teologistudenter, klossete dansker, snobbete svensker, festglade ungdommer og en særdeles kald hotelldirektør møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Det skal vise seg at det å drive hotell kanskje ikke var så enkelt som de hotellansatte så for seg."

I rollene som hotellansatte og gjester finner vi navn som Herbert Nordrum, Hedda Stiernstedt, Anette Hoff, Nils Vogt, Nader Khademi, Christian Skolmen, Bjarte Hjemeland, John Emil Jørgensrud, Eirik Risholm Velle, Steinar Klouman Hallert, Erlend Mørch og Maria Stavang. 

Filmen har premiere 21. februar og er regissert av Petter Holmsen.

Powered by Labrador CMS