NY SJEF: Kathinka Friis-MøllerFoto: Britt Krogsvold Andersen
NY SJEF: Kathinka Friis-MøllerFoto: Britt Krogsvold Andersen

Ny kurs for Compass Group

Therese Log Bergjord fratrer sin stiling som leder for Compass Groups nordiske virksomhet etter åtte år i selskapet. Kathinka Friis-Møller (bildet) blir ny sjef.

Publisert

Therese Log Bergjord fratrer sin stiling som leder for Compass Groups nordiske virksomhet etter åtte år i selskapet. Log Bergjord skal starte som administrerende direktør i Skretting Group.

GIR SEG: Therese Log Bergjord gir seg etter åtte år som toppsjef i Compass Group. Foto: Compass Group
GIR SEG: Therese Log Bergjord gir seg etter åtte år som toppsjef i Compass Group. Foto: Compass Group

– Når jeg nå forlater Compass Group, er det etter 8 spennende år, og med vissheten om at selskapet er i gode hender. Kathinka er en samlende leder, med fokus på vekst og utvikling, sier Log Bergjord.

Offensiv

Det er Kathinka Friis-Møller som blir ny leder for Compass Groups norske virksomhet. Dette inkluderer all virksomhet onshore og offshore.

Friis-Møller har vært administrerende direktør for Eurest AS siden 2016. Hun har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift, og har jobbet i selskapet siden 2012.

Og det er offensive mål hun har satt seg.

– En av mine styrker er å balansere operativt lederskap med strategisk utvikling. Jeg vil fortsette å jobbe for gode gjesteopplevelser gjennom økt fokus på morgendagens trender, der vi skal være best på mat og service, sier Friis-Møller.

Friis-Møller tiltrer formelt stillingen den 1. september 2017.

Fakta om Compass

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidstjenester, FM og andre supporttjenester. Selskapet har en årsomsetning på 17,8 milliarder pund, og ansetter over 500 000 i mer enn 50 land.  I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group har om lag 1800 ansatte i Norge, 1,7 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse. Compass Group er børsnotert i London.

Powered by Labrador CMS