UT MOT FJORDET: Hotel Riviera i Moss ligger bare et langskudd unna Oslofjorden. Hotellet med 172 rom eies av NHG..

Åpnet destinasjonshotell med 172 rom

Hotel Riviera i Moss åpner dørene.

Mandag 22. mai åpnet Hotel Riviera dørene. På tomten til gamle Moss Jernverk skapes det nå en ny hotelldestinasjon med egen strandpromenade og Riviera-pool i 14. etasje.

Hotellmagasinet har tidligere skrevet om destinasjonshotellet.

– På selve dagen hvor Nordic Choice Hotels byttet navn til Strawberry, åpnet vi dørene til den nye storstuen i Moss. Hotel Riviera ligger fantastisk til på Verket – med 172 rom, egen strandpromenade og takbasseng blir hotellet knutepunktet for en helt ny del av byen. Det som en gang var Moss Jernverk fylles nå med nytt liv, i ekte rivierastil, sier eier av Strawberry, Petter A. Stordalen, i en pressemelding.

To årstider

Hotel Riviera byr på 172 rom, alle med balkong eller fransk balkong, unike konferanse- og selskapslokaler, brasserie, barer, velværeavdeling med tilhørende takbasseng og egen strandpromenade.

LES OGSÅ: Tidligere hotellansatt gjør suksess i renholdsbransjen

Hotelldirektør ved Hotel Riviera i Moss, Petter Wilhelmsen

Hotel Riviera:

  • 172 hotellrom med egen balkong eller fransk balkong
  • Riviera Social Club – en helt unik etasje fylt med møte- og konferansefasiliteter
  • Pool & Wellness. Vibrant Spa i 14. etasje på 650m2 – delt inn i Sunrise Club og Sunset Club, med rooftop Riviera-pool
  • Brasserie Bon Vivant
  • Bar & Patio
  • Beach Club med stor uteservering
  • Beliggenhet på den nye bystranden med strandpromenade og park

– Vi har hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, med pulserende stemning og særegen stil skal vi sikre at gjestene våre får den ultimate Riviera-følelsen året rundt. Hos oss er det kun to årstider, sommer og nesten sommer, sier hotelldirektør på Hotel Riviera, Petter Wilhelmsen.

Norwegian Hospitality Group står som konseptutvikler og driver av hotellet, og administrerende direktør Erling M. Kristensen er optimist på vegne av byen og hele Oslofjordregionen.

Stor etterspørsel

– Hotel Riviera blir et enestående destinasjonshotell og en designperle som vil vekke stor oppmerksomhet i Norge, Norden og internasjonalt. For Moss og omegn vil denne satsingen bidra sterkt i den positive byutviklingen som finner sted på Verket i Moss.

LES OGSÅ: Moss Hotel & Apartments med fulle hus

Hotelldirektør Petter Wilhelmsen forteller at interessen for prosjektet har vært stor og at det allerede er booket inn begivenheter på hotellet.

– Til helgen skjer det store begivenheter på hotellet og det første Riviera-bryllupet finner sted. Vi har også hatt en fantastisk etterspørsel i bookinger, og gleder oss til å ønske gjester og lokalbefolkningen velkommen til Hotel Riviera.

Hotel Riviera er sammen med søsterhotellene Son Spa, Farris Bad og Strömstad Spa & Resorts en del av Nordic Hotels & Resorts, en samling unike, enkeltstående hotell i Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels).

Powered by Labrador CMS